AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung A31 Ekran Kaydı Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Samsung A31 ekran kaydı nasıl yapılır? Ekranı kaydetmek için Samsung A31 cihazınızın özelliklerini kullanabilirsiniz. Kaydetmek için, öncelikle ekran kaydedici uygulamasını açın. Ardından, kaydetmek istediğiniz ekranı seçin ve kayıt düğmesine basın. Ekran kaydı başladığında, kaydetmek istediğiniz süreyi belirleyin ve kaydı durdurmak için durdurma düğmesine basın. Kaydedilen ekran kaydını galeriye kaydedebilir veya paylaşabilirsiniz. Samsung A31 cihazınızda ekran kaydı yapmak için bu adımları izleyebilirsiniz. Ekran kaydı yapmak, oyun videoları veya öğretici videolar oluşturmak için çok kullanışlıdır.
İçindekiler

1. Samsung A31 ekran kaydı nasıl yapılır?​

Samsung A31’in ekran kaydı özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekranı kaydetmek istediğiniz sayfayı açın.
2. Adım: Ekran kaydı yapmak için ses kısma ve güç düğmelerine aynı anda basılı tutun.
3. Adım: Ekranın üst kısmında kaydedilen ekran görüntüsünü göreceksiniz. Buradan ekran kaydını durdurabilir veya paylaşabilirsiniz.

2. Samsung A31’de ekran kaydı nasıl durdurulur?​

Ekran kaydını durdurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Ekranın üst kısmında görünen kaydedilen ekran görüntüsüne dokunun.
2. Adım: Açılan menüde “Duraklat” seçeneğine dokunun.
3. Adım: Ekran kaydı durdurulacak ve kaydedilen ekran görüntüsü galeriye kaydedilecektir.

3. Samsung A31’de ekran kaydı nerede kaydedilir?​

Samsung A31’de yapılan ekran kayıtları varsayılan olarak “Galeri” uygulamasında kaydedilir. Ekran kaydını bulmak için Galeri uygulamasını açmanız yeterlidir.

4. Samsung A31’de ekran kaydı nasıl paylaşılır?​

Ekran kaydını paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekranın üst kısmında görünen kaydedilen ekran görüntüsüne dokunun.
2. Adım: Açılan menüde “Paylaş” seçeneğine dokunun.
3. Adım: Paylaşmak istediğiniz uygulamayı seçin veya iletişim aracı olarak kullanmak için bir kişiyle paylaşın.

5. Samsung A31’de ekran kaydı ne kadar süreyle yapılabilir?​

Samsung A31’de ekran kaydı süresi, cihazınızın depolama alanına bağlı olarak değişebilir. Genellikle 10-15 dakika arasında ekran kaydı yapabilirsiniz. Daha uzun süreli kayıtlar için harici bir ekran kaydedici uygulaması kullanmanız önerilir.

6. Samsung A31’de ekran kaydı nasıl düzenlenir?​

Samsung A31’de kaydedilen ekran kayıtlarını düzenlemek için bir video düzenleme uygulaması kullanmanız gerekmektedir. Google Play Store’dan indirebileceğiniz birçok ücretsiz video düzenleme uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamaları kullanarak ekran kaydınızı kesip biçebilir, efektler ekleyebilir ve ses düzenlemesi yapabilirsiniz.

7. Samsung A31’de ekran kaydı sırasında ses nasıl kaydedilir?​

Samsung A31’de ekran kaydı sırasında ses kaydetmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Ekran kaydını başlatmadan önce ses kaydetmek istediğiniz uygulamayı veya müziği açın.
2. Adım: Ekran kaydını başlatmak için ses kısma ve güç düğmelerine aynı anda basılı tutun.
3. Adım: Ekran kaydı sırasında açık olan ses kaynağı da kaydedilecektir.

8. Samsung A31’de ekran kaydı nasıl izlenir?​

Samsung A31’de kaydedilen ekran kayıtlarını izlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Galeri uygulamasını açın.
2. Adım: Kaydedilen ekran görüntülerini veya videoları bulmak için “Ekran kaydı” albümünü seçin.
3. Adım: İzlemek istediğiniz ekran kaydına dokunun ve oynatıcıyı açın.

9. Samsung A31’de ekran kaydı için en iyi uygulamalar hangileridir?​

Samsung A31’de ekran kaydı için birçok iyi uygulama bulunmaktadır. Bazı popüler ekran kaydedici uygulamalar şunlardır:
– AZ Screen Recorder
– Mobizen Ekran Kaydedici
– DU Recorder
Bu uygulamaları Google Play Store’dan indirebilir ve ekran kaydı yapabilirsiniz.

10. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken hafıza dolarsa ne yapmalıyım?​

Eğer Samsung A31’de ekran kaydı yaparken hafıza dolarsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Adım: Kaydedilen ekran görüntülerini veya videoları düzenleyin ve gereksiz olanları silin.
2. Adım: Cihazınızda yer açmak için gereksiz dosyaları silin veya dosyaları başka bir depolama birimine taşıyın.
3. Adım: Daha fazla depolama alanı sağlamak için bir hafıza kartı kullanmayı düşünebilirsiniz.

11. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken pil tüketimi nasıl önlenir?​

Samsung A31’de ekran kaydı yaparken pil tüketimini azaltmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
– Parlaklık seviyesini düşürün.
– Arka plan uygulamalarını kapatın.
– Wi-Fi veya veri bağlantısını kapatın.
– Uygulamaları kullanmadığınızda kapatın.
Bu önlemler pil tüketimini azaltabilir ve ekran kaydı süresini uzatabilir.

12. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ses kaydedilmiyor, ne yapmalıyım?​

Eğer Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ses kaydedilmiyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adım: Ses ayarlarına gidin.
3. Adım: “Medya” veya “Kaydedici” gibi bir seçenek bulunuyorsa, bu seçeneği etkinleştirin.
Bu ayarları kontrol ettikten sonra ekran kaydı yaparken ses kaydedilmesi gerekmektedir.

13. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ekran donuyor, ne yapmalıyım?​

Eğer Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ekran donuyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Adım: Cihazınızı yeniden başlatın.
2. Adım: Ekran kaydedici uygulamasını güncelleyin veya farklı bir ekran kaydedici uygulaması deneyin.
3. Adım: Cihazınızın belleğini temizleyin veya gereksiz dosyaları silin.
Bu adımları denedikten sonra ekran kaydı yaparken ekranın donmaması gerekmektedir.

14. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ses kesiliyor, ne yapmalıyım?​

Eğer Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ses kesiliyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Adım: Ses kaydedici uygulamasını güncelleyin veya farklı bir ses kaydedici uygulaması deneyin.
2. Adım: Cihazınızı yeniden başlatın.
3. Adım: Ses kaydedici uygulamasının ayarlarını kontrol edin ve gerektiğinde ayarları düzenleyin.
Bu adımları denedikten sonra ekran kaydı yaparken sesin kesilmemesi gerekmektedir.

15. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ekran kararıyor, ne yapmalıyım?​

Eğer Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ekran kararıyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adım: Ekran ayarlarına gidin.
3. Adım: “Ekran zaman aşımı” veya “Otomatik kapanma” gibi bir seçenek bulunuyorsa, bu süreyi uzatın veya devre dışı bırakın.
Bu ayarları kontrol ettikten sonra ekran kaydı yaparken ekranın kararmaması gerekmektedir.

16. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken bildirimler nasıl gizlenir?​

Samsung A31’de ekran kaydı yaparken bildirimleri gizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekran kaydını başlatmadan önce bildirim panelini açın.
2. Adım: Bildirim panelindeki “Gizle” veya “Gizleme” seçeneğine dokunun.
3. Adım: Bildirimler kaydedilen ekran görüntüsünde görünmeyecektir.

17. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ekran parlaklığı nasıl ayarlanır?​

Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ekran parlaklığını ayarlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Ekran kaydını başlatmadan önce bildirim panelini açın.
2. Adım: Bildirim panelindeki parlaklık ayarını kullanarak ekran parlaklığını artırabilir veya azaltabilirsiniz.
3. Adım: İstenilen parlaklık seviyesine ayarladıktan sonra ekran kaydını başlatabilirsiniz.

18. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken video kalitesi nasıl ayarlanır?​

Samsung A31’de ekran kaydı yaparken video kalitesini ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekran kaydını başlatmadan önce ayarlar simgesine dokunun.
2. Adım: Video kaydı ayarlarına girin.
3. Adım: Video çözünürlüğü seçeneklerinden istediğiniz kaliteyi seçin.
Bu ayarları kontrol ettikten sonra ekran kaydı yaparken istediğiniz video kalitesini elde edebilirsiniz.

19. Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ses sorunu yaşıyorum, ne yapmalıyım?​

Eğer Samsung A31’de ekran kaydı yaparken ses sorunu yaşıyorsanız aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Adım: Cihazınızı yeniden başlatın.
2. Adım: Ses kaydedici uygulamasını güncelleyin veya farklı bir ses kaydedici uygulaması deneyin.
3. Adım: Cihazınızın ses ayarlarını kontrol edin ve gerektiğinde düzenleyin.
Bu adımları denedikten sonra ekran kaydı yaparken ses sorunu yaşamamanız gerekmektedir.

Samsung A31 Ekran Kaydı Nasıl Yapılır?​

Samsung A31 ekran kaydı nasıl yapılır?
Ekran kaydı için telefonunuzun ana ekranına gidin.
Aşağı doğru kaydırarak “Ayarlar” uygulamasını bulun ve açın.
“Geliştirici seçenekleri”ne girin ve “Ekran kaydı”nı etkinleştirin.
Ekran kaydı yapmak istediğiniz uygulamayı açın ve kaydı başlatın.

Samsung A31 ekran kaydı nasıl yapılır?
Ekran kaydı için telefonunuzun ana ekranına gidin.
Aşağı doğru kaydırarak “Ayarlar” uygulamasını bulun ve açın.
“Geliştirici seçenekleri”ne girin ve “Ekran kaydı”nı etkinleştirin.
Ekran kaydı yapmak istediğiniz uygulamayı açın ve kaydı başlatın.

Geri