AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung A21s Ekran Videosu Nasıl Alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Samsung A21s ekran videosu nasıl alınır? Samsung A21s ekran videosu çekmek için izlemeniz gereken adımlar kolay ve basit. Öncelikle, Samsung A21s’in kamerasını açın ve video moduna geçin. Ardından, ekranı kaydetmek istediğiniz uygulamayı açın. Kaydetmek istediğiniz ekranı seçin ve kayıt düğmesine basın. Videoyu kaydetmeye başlamadan önce, ayarları kontrol edin ve gerektiğinde değiştirin. Kaydettiğiniz videoyu izlemek veya paylaşmak istediğinizde, galeri uygulamasını açın ve videoyu bulun. İstediğiniz işlemleri yaparak videonuzu alabilirsiniz. Samsung A21s ekran videosu almak artık çok daha pratik ve kolay!
İçindekiler

1. Samsung A21s ekran videosu nasıl kaydedilir?

Samsung A21s telefonunuzla ekran videosu kaydetmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Ekranın üzerinde bulunan “Güç” ve “Ses Kısma” tuşlarına aynı anda basılı tutun.
Adım 2: Bir ekran görüntüsü almak istiyorsanız, “Ekran görüntüsü” seçeneğini seçin. Ekran videosu kaydetmek istiyorsanız, “Ekran videosu kaydet” seçeneğini seçin.
Adım 3: Kaydı başlatmak için “Kaydet” veya “Başlat” düğmesine dokunun.
Adım 4: Kaydı bitirmek için “Dur” veya “Bitir” düğmesine dokunun.
Not: Ekran videosu otomatik olarak Galeri uygulamasına kaydedilecektir.

2. Samsung A21s ekran videosunu nasıl düzenlerim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz ekran videosunu düzenlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ekran videosunu açmak için Galeri uygulamasını başlatın.
Adım 2: Düzenlemek istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan düzenleme seçeneklerini kullanarak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.
Adım 4: Düzenlemeleri tamamladıktan sonra “Kaydet” veya “Tamam” düğmesine dokunun.
Not: Bazı Samsung modellerinde videoları doğrudan telefonunuzda düzenleyemeyebilirsiniz. Bu durumda, üçüncü taraf video düzenleme uygulamalarını kullanabilirsiniz.

3. Samsung A21s ekran videosu kaç dakika kaydedebilirim?

Samsung A21s telefonunuzla tek seferde kaydedebileceğiniz ekran videosunun süresi, telefonunuzun belleği ve kayıt ayarlarına bağlıdır. Genellikle bir ekran videosu kaydı 1 ila 3 saat arasında sürebilir.
Not: Uzun süreli ekran video kaydı yapmak, telefonunuzun pil ömrünü etkileyebilir ve belleği doldurabilir. Bu nedenle, gereksiz uzun kayıtlardan kaçınmanız önerilir.

4. Samsung A21s ekran videosu kaydı kalitesini nasıl ayarlarım?

Samsung A21s telefonunuzun ekran videosu kaydı kalitesini ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ayarlar menüsünü açmak için Ana Ekran tuşuna basın.
Adım 2: Ayarlar menüsünde “Gelişmiş özellikler” seçeneğine dokunun.
Adım 3: “Ekran kaydedici” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
Adım 4: “Kayıt kalitesi” seçeneğini seçin ve istediğiniz kalite seviyesini seçin (örneğin, Yüksek, Orta, Düşük).
Not: Daha yüksek kalite seçenekleri daha iyi görüntü kalitesi sağlar, ancak dosya boyutunu artırır. Bu nedenle, telefonunuzun belleğini gereksiz yere doldurabilecek yüksek kaliteli kayıtlardan kaçınmanız önerilir.

5. Samsung A21s ekran videosunu nasıl paylaşırım?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz ekran videosunu paylaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Paylaşmak istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan paylaşma simgesine dokunun (genellikle bir ok işareti).
Adım 4: Paylaşmak istediğiniz uygulamayı veya iletişim yöntemini seçin (örneğin, WhatsApp, E-posta, Sosyal Medya).
Adım 5: Gerekli bilgileri doldurun ve göndermek için “Gönder” veya “Paylaş” düğmesine dokunun.
Not: Paylaşma seçenekleri telefonunuzda yüklü olan uygulamalara bağlı olarak değişebilir.

6. Samsung A21s ekran videosu nasıl silebilirim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz bir ekran videosunu silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: Silmek istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan silme seçeneğine dokunun (genellikle bir çöp kutusu simgesi).
Adım 4: “Evet” veya “Sil” düğmesine dokunarak videonun kalıcı olarak silinmesini onaylayın.
Not: Bir videoyu sildiğinizde, geri dönüşü olmadığını unutmayın. Bu nedenle, önemli videoları yanlışlıkla silmemek için dikkatli olmanız önemlidir.

7. Samsung A21s ekran videosunu nasıl yedeklerim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz ekran videolarını yedeklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Yedeklemek istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan paylaşma simgesine dokunun (genellikle bir ok işareti).
Adım 4: Yedeklemek istediğiniz yere göre paylaşma seçeneğini seçin (örneğin, Google Drive, Dropbox).
Adım 5: Gerekli bilgileri doldurun ve yedeklemeyi başlatmak için “Gönder” veya “Yedekle” düğmesine dokunun.
Not: Yedekleme seçenekleri telefonunuzda yüklü olan uygulamalara bağlı olarak değişebilir.

8. Samsung A21s ekran videosunu nasıl sesli kaydedebilirim?

Samsung A21s telefonunuzla ekran videosunu sesli olarak kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ekran videosu kayıt ekranına gidin.
Adım 2: Ses kaydı yapmak istediğinizde, sesli kayıt simgesine dokunun (genellikle bir mikrofon simgesi).
Adım 3: Kaydı başlatmak için “Kaydet” veya “Başlat” düğmesine dokunun.
Adım 4: Kaydı bitirmek için “Dur” veya “Bitir” düğmesine dokunun.
Not: Sesli kayıt seçeneği, ekran videosu kaydetme işlemi sırasında kullanılabilir olmayabilir. Bu durumda, üçüncü taraf ses kayıt uygulamalarını kullanabilirsiniz.

9. Samsung A21s ekran videosunu nasıl oynatırım?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz ekran videosunu oynatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Oynatmak istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun üzerine dokunarak oynatma işlemini başlatın.
Not: Bazı durumlarda, telefonunuzda kaydedilen videoyu oynatmak için bir video oynatıcı uygulaması indirmeniz gerekebilir.

10. Samsung A21s ekran videosu nerede kaydedilir?

Samsung A21s telefonunuzla kaydettiğiniz ekran videoları varsayılan olarak “Galeri” uygulamasında kaydedilir. Galeri uygulamasını kullanarak kaydedilen videolara erişebilirsiniz.
Not: Bazı durumlarda, telefonunuzun ayarlarına bağlı olarak ekran videoları farklı bir klasöre kaydedilebilir. Ayarlar menüsünden kayıt ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

11. Samsung A21s ekran videosunu nasıl kırpabilirim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz bir ekran videosunu kırpma işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: Kırpma işlemi yapmak istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan düzenleme seçeneklerini kullanarak kırpma işlemini yapın.
Adım 4: Kırpma işlemini tamamladıktan sonra “Kaydet” veya “Tamam” düğmesine dokunun.
Not: Kırpma işlemi, bazı Samsung cihazlarda doğrudan telefonunuzda yapılamayabilir. Bu durumda, üçüncü taraf video düzenleme uygulamalarını kullanabilirsiniz.

12. Samsung A21s ekran videosunu nasıl döndürebilirim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz bir ekran videosunu döndürmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Döndürmek istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan düzenleme seçeneklerini kullanarak döndürme işlemini yapın.
Adım 4: Döndürme işlemini tamamladıktan sonra “Kaydet” veya “Tamam” düğmesine dokunun.
Not: Döndürme işlemi, bazı Samsung cihazlarda doğrudan telefonunuzda yapılamayabilir. Bu durumda, üçüncü taraf video düzenleme uygulamalarını kullanabilirsiniz.

13. Samsung A21s ekran videosunu nasıl başka bir cihaza aktarabilirim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz bir ekran videosunu başka bir cihaza aktarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: Aktarmak istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 4: Aktarmak istediğiniz cihaza bağlı olarak paylaşma seçeneğini seçin (örneğin, Bluetooth, Wi-Fi Direct).
Adım 5: İşlemi tamamlamak için gerekli bilgileri doldurun ve “Gönder” veya “Paylaş” düğmesine dokunun.
Not: Aktarma seçenekleri, telefonunuzda yüklü olan uygulamalara ve diğer cihazlara bağlı olarak değişebilir.

14. Samsung A21s ekran videosunu nasıl favorilere eklerim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz bir ekran videosunu favorilere eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Favorilere eklemek istediğiniz videoyu seçin ve üzerine dokunun.
Adım 3: Videonun alt kısmında bulunan favori simgesine dokunun (genellikle bir yıldız simgesi).
Not: Favorilere eklenen videolar, Galeri uygulamasının “Favoriler” bölümünde bulunabilir.

15. Samsung A21s ekran videosunu nasıl bir müzikle birleştirebilirim?

Samsung A21s telefonunuzda kaydettiğiniz bir ekran videosunu müzikle birleştirmek için aş

1. Samsung A21s ekran videosunu kaydetmek için ekran görüntüsü kaydedici uygulamalar kullanabilirsiniz.
2. Ekran videosu almak için Samsung A21s’in dahili ekran kaydedici özelliğini kullanabilirsiniz.
3. Ekran videosu çekmek için A21s’te Kaydedici uygulamasını kullanabilirsiniz.
4. Samsung A21s’te ekran videosu almak için ekran kaydetme kısayolu kullanabilirsiniz.
5. A21s’te ekran videosu çekmek için hareketler ve jestler kullanabilirsiniz.

6. Ekran videosu çekmek için A21s’in hareket kontrolünü etkinleştirebilirsiniz.
7. Samsung A21s’te ekran videosu kaydetmek için ekran kaydedici uygulamaları kullanabilirsiniz.
8. Ekran görüntüsü alırken video kaydediciyi başlatarak ekran videosu çekebilirsiniz.
9. A21s’te ekran videosu almak için ekran kaydetme seçeneklerini kullanabilirsiniz.
10. Samsung A21s’te ekran videosu kaydedicisi için ayarları yapılandırabilirsiniz.

Geri