Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung 02s Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

SoruCevap

Yeni Üye
Samsung 02s ekran görüntüsü nasıl alınır? Bu yazıda, Samsung 02s telefonunda ekran görüntüsü alma yöntemlerini anlatacağım. Telefonunuzun ekran görüntüsü almak için kullanabileceğiniz farklı yöntemler bulunmaktadır. İlk yöntem, telefonun sağ tarafındaki güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basmaktır. Diğer bir yöntem ise, telefonunuzun ekranını aşağı doğru kaydırarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ayrıca, telefonunuzun Ayarlar menüsünden de ekran görüntüsü alma işlemini kolayca yapabilirsiniz. Samsung 02s telefonunuzda ekran görüntüsü alma işlemi oldukça basittir ve bu yöntemlerden birini kullanarak hızlıca ekran görüntüsü alabilirsiniz.
İçindekiler

1. Samsung 02s ekran görüntüsü nasıl alınır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü almak oldukça kolaydır. Ekran görüntüsü almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ekranın üzerinde bulunan güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
Adım 2: Düğmelere bastıktan sonra ekran kısa bir süre yanıp sönecek ve ekran görüntüsü alınmış olacaktır.
Not: Ekran görüntüsü, galeri uygulamasında “Ekran Görüntüleri” adlı bir klasöre kaydedilecektir.

2. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl kaydedilir?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntüsünü kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ekran görüntüsünü çektiğinizde, ekranın üst kısmında bir bildirim göreceksiniz.
Adım 2: Bildirime dokunun ve ardından “Ekran Görüntüsü Kaydedildi” seçeneğine dokunun.
Not: Ekran görüntüsü, galeri uygulamasında “Ekran Görüntüleri” adlı bir klasöre kaydedilecektir.

3. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nereye kaydedilir?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntüleri, galeri uygulamasında “Ekran Görüntüleri” adlı bir klasöre kaydedilir. Ekran görüntülerine galeri uygulamasından erişebilir ve istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz.

4. Samsung 02s’de ekran görüntüsü alma yöntemi nedir?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü almak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basmanız yeterlidir. Bu yöntemle kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz.

5. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl paylaşılır?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerini paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ekran görüntüsünü çektiğinizde, ekranın üst kısmında bir bildirim göreceksiniz.
Adım 2: Bildirime dokunun ve ardından “Paylaş” seçeneğine dokunun.
Adım 3: Paylaşmak istediğiniz uygulamayı seçin ve ekran görüntüsünü paylaşın.

6. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl düzenlenir?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerini düzenlemek için farklı üçüncü taraf uygulamalar kullanabilirsiniz. Google Play Store’da birçok ekran görüntüsü düzenleme uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamaları indirerek ekran görüntülerinizi istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

7. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yakalanır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü yakalamak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basmanız gerekmektedir. Bu şekilde kolayca ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz.

8. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl değiştirilir?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerini değiştirmek için farklı üçüncü taraf uygulamalar kullanabilirsiniz. Bu uygulamaları indirerek ekran görüntülerinizi istediğiniz şekilde düzenleyebilir ve değiştirebilirsiniz.

9. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl aktarılır?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerini başka bir cihaza aktarmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:
Yöntem 1: Ekran görüntüsünü çektiğinizde, ekranın üst kısmında bir bildirim göreceksiniz. Bildirime dokunun ve ardından “Paylaş” seçeneğine dokunun. Ardından, aktarmak istediğiniz cihazı seçerek ekran görüntüsünü aktarabilirsiniz.
Yöntem 2: Ekran görüntüsünü galeri uygulamasından seçin ve ardından “Paylaş” seçeneğini kullanarak ekran görüntüsünü başka bir cihaza aktarabilirsiniz.

10. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü yapmak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basmanız yeterlidir. Bu şekilde kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz.

11. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl bulunur?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerine galeri uygulamasından erişebilirsiniz. Galeri uygulamasını açın, ardından “Ekran Görüntüleri” adlı klasöre gidin. Burada çektiğiniz ekran görüntülerini bulabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

12. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl silinir?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerini silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Galeri uygulamasını açın ve “Ekran Görüntüleri” adlı klasöre gidin.
Adım 2: Silmek istediğiniz ekran görüntüsünü seçin ve ardından “Sil” seçeneğine dokunun.
Not: Ekran görüntüsü kalıcı olarak silinecektir ve geri alınamaz.

13. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl kopyalanır?​

Samsung 02s modelinde çektiğiniz ekran görüntülerini kopyalamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ekran görüntüsünü galeri uygulamasında bulun ve seçin.
Adım 2: Ekran görüntüsünü seçtikten sonra, üst kısımda bulunan paylaş simgesine dokunun.
Adım 3: Paylaş seçenekleri arasından “Kopyala” seçeneğini seçin.
Not: Ekran görüntüsü kopyalandıktan sonra istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

14. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılırken sesi kapatılır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü alırken sesi kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazın ses düğmelerini kullanarak ses seviyesini en düşük seviyeye getirin.
Adım 2: Ekran görüntüsü almak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
Not: Ses düğmelerini en düşük seviyeye getirerek ekran görüntüsü alırken sesi kapatabilirsiniz.

15. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılırken sesi açılır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü alırken sesi açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazın ses düğmelerini kullanarak ses seviyesini en yüksek seviyeye getirin.
Adım 2: Ekran görüntüsü almak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
Not: Ses düğmelerini en yüksek seviyeye getirerek ekran görüntüsü alırken sesi açabilirsiniz.

16. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılırken titreşim kapatılır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü alırken titreşimi kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazın ses düğmelerini kullanarak titreşim modunu kapatın.
Not: Titreşim modunu kapatıp ekran görüntüsü alırken titreşimi kapatabilirsiniz.

17. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılırken titreşim açılır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü alırken titreşimi açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazın ses düğmelerini kullanarak titreşim modunu açın.
Not: Titreşim modunu açarak ekran görüntüsü alırken titreşimi aktif hale getirebilirsiniz.

18. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılırken ekran parlaklığı ayarlanır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü alırken ekran parlaklığını ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazın bildirim panelini açın ve ekran parlaklık ayarlarını bulun.
Adım 2: Ekran parlaklığını istediğiniz seviyeye ayarlayın.
Adım 3: Ekran görüntüsü almak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
Not: Ekran parlaklığını ayarlayarak ekran görüntüsü alırken istediğiniz parlaklık seviyesini kullanabilirsiniz.

19. Samsung 02s’de ekran görüntüsü nasıl yapılırken ekran otomatik döndürme kapatılır?​

Samsung 02s modelinde ekran görüntüsü alırken ekran otomatik döndürmeyi kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazın bildirim panelini açın ve ekran otomatik döndürme seçeneğini bulun.
Adım 2: Ekran otomatik döndürmeyi kapatın.
Adım 3: Ekran görüntüsü almak için güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
Not: Ekran otomatik döndürmeyi kapatarak ekran görüntüsü alırken ekranın dönmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Samsung 02s Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?​

Samsung 02s ekran görüntüsü nasıl alınır?
Ekran görüntüsü almak için Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basın.
Ekran görüntüsü, Galeri uygulamasında Screenshot klasöründe kaydedilir.
Alternatif olarak, Hızlı Ayarlar panelinden Ekran Görüntüsü seçeneğini kullanabilirsiniz.
Palm Swipe özelliğini kullanarak ekran görüntüsü almak için ayarları kontrol edin.

Samsung 02s ekran görüntüsü almak için Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basın.
Ekran görüntüsü, Galeri uygulamasında Screenshot klasöründe kaydedilir.
Alternatif olarak, Hızlı Ayarlar panelinden Ekran Görüntüsü seçeneğini kullanabilirsiniz.
Palm Swipe özelliğini kullanarak ekran görüntüsü almak için ayarları kontrol edin.
Ekran görüntüsü alırken Home ve Güç tuşlarına aynı anda basabilirsiniz.

Geri