AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsunda Kac Tane Hastane Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Samsun’da kaç tane hastane var? Samsun’da sağlık hizmetlerine erişim için hastane sayısı oldukça önemlidir. Samsun’da sağlık sektöründe faaliyet gösteren hastane sayısı oldukça fazladır. Samsun’da sağlık hizmeti sunan hastaneler, modern tıbbi teknolojiye sahip ve deneyimli sağlık personeliyle hizmet vermektedir. Samsun’da bulunan hastaneler, çeşitli branşlarda uzmanlaşmış doktorlarla birlikte geniş bir sağlık hizmeti yelpazesini sunmaktadır. Samsun halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için hastaneler, son teknoloji cihazlarla donatılmış ve modern tıbbi tedavi yöntemleriyle hizmet vermektedir. Samsun’da sağlık sektöründe faaliyet gösteren hastaneler, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için önemli bir rol oynamaktadır.
İçindekiler

Samsunda Kaç Tane Hastane Var?

Samsun, Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’nde bulunan bir şehirdir. Samsun’da toplamda 19 hastane bulunmaktadır. Bu hastaneler, şehrin farklı bölgelerinde ve çeşitli sağlık kuruluşları tarafından işletilmektedir.

Samsun’da Hangi Hastaneler Bulunuyor?

Samsun’da bulunan hastaneler arasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de şehirde hizmet vermektedir.

Samsun’da Hangi Hastaneler Devlet Hastanesidir?

Samsun’da devlet hastanesi olarak hizmet veren hastaneler arasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Numune Hastanesi bulunmaktadır. Bu hastaneler, devlet tarafından finanse edilen ve halka ücretsiz sağlık hizmeti sunan kuruluşlardır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Özel Hastanedir?

Samsun’da özel hastane olarak hizmet veren kuruluşlar da bulunmaktadır. Özel hastaneler, özel sağlık kuruluşları tarafından işletilen ve genellikle ücretli sağlık hizmeti sunan hastanelerdir. Samsun’da özel hastane olarak hizmet veren bazı kuruluşlar şunlardır: Özel Samsun Hastanesi, Özel Samsun Can Hastanesi, Özel Samsun Tıp Merkezi.

Samsun’da Hangi Hastaneler Üniversite Hastanesidir?

Samsun’da üniversite hastanesi olarak hizmet veren kuruluşlar bulunmaktadır. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, şehirdeki önemli üniversite hastanelerinden biridir. Bu hastane, tıp fakültesi öğrencilerine eğitim imkanı sunmanın yanı sıra, halka da sağlık hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Çocuk Hastanesidir?

Samsun’da çocuk hastanesi olarak hizmet veren kuruluşlar da bulunmaktadır. Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, şehirdeki önemli çocuk hastanelerinden biridir. Bu hastane, çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda uzmanlaşmış hekimler tarafından hizmet vermektedir.

Samsun’da Hangi Hastaneler Ruh Sağlığı Hastanesidir?

Samsun’da ruh sağlığı hastanesi olarak hizmet veren kuruluşlar da bulunmaktadır. Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, şehirdeki önemli ruh sağlığı hastanelerinden biridir. Bu hastane, psikiyatri ve psikoloji alanında uzmanlaşmış hekimler tarafından hizmet vermektedir.

Samsun’da Hangi Hastaneler Cerrahi Müdahale Yapmaktadır?

Samsun’da cerrahi müdahaleler gerçekleştiren birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi büyük hastanelerde çeşitli cerrahi branşlarda müdahaleler yapılmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de cerrahi müdahaleler için hizmet vermektedir.

Samsun’da Hangi Hastaneler Doğum Yapmaktadır?

Samsun’da doğum hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi gibi hastaneler doğum hizmeti vermektedir. Bu hastanelerde kadın doğum uzmanları ve ekipmanları bulunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Acil Servis Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da acil servis hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi büyük hastanelerde 7/24 acil servis hizmeti verilmektedir. Ayrıca, özel hastaneler de acil servis hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler MR ve Tomografi Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da MR ve tomografi gibi görüntüleme hizmetleri sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi büyük hastanelerde bu hizmetler mevcuttur. Ayrıca, özel hastaneler de görüntüleme hizmetleri sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Laboratuvar Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da laboratuvar hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi büyük hastanelerde laboratuvarlar bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de laboratuvar hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Diş Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da diş hizmeti sunan birçok hastane ve diş kliniği bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi hastanelerde diş poliklinikleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel diş klinikleri de diş hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Göz Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da göz hizmeti sunan birçok hastane ve göz kliniği bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi hastanelerde göz poliklinikleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel göz klinikleri de göz hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Kulak Burun Boğaz Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da kulak burun boğaz hizmeti sunan birçok hastane ve kulak burun boğaz kliniği bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi hastanelerde kulak burun boğaz poliklinikleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel kulak burun boğaz klinikleri de hizmet vermektedir.

Samsun’da Hangi Hastaneler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Numune Hastanesi gibi büyük hastanelerde fizik tedavi ve rehabilitasyon birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de bu hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Onkoloji Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da onkoloji hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi gibi büyük hastanelerde onkoloji birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de kanser tedavisi hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Nöroloji Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da nöroloji hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi gibi büyük hastanelerde nöroloji birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de nöroloji hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Psikiyatri Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da psikiyatri hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi hastanelerde psikiyatri birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de psikiyatri hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Dermatoloji Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da dermatoloji hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi gibi hastanelerde dermatoloji birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de dermatoloji hizmeti sunmaktadır.

Samsun’da Hangi Hastaneler Üroloji Hizmeti Sunmaktadır?

Samsun’da üroloji hizmeti sunan birçok hastane bulunmaktadır. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Gazi Devlet Hastanesi gibi hastanelerde üroloji birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, özel hastaneler de üroloji hizmeti sunmaktadır.

Samsunda Kac Tane Hastane Var?

Samsunda toplamda 8 hastane bulunmaktadır.
Samsun ilindeki hastaneler arasında özel ve devlet hastaneleri bulunmaktadır.
Samsun şehir merkezinde 3 adet devlet hastanesi bulunmaktadır.
Samsun ilindeki hastaneler arasında özel hastaneler de yer almaktadır.
Samsun ilindeki hastaneler arasında eğitim ve araştırma hastaneleri de bulunmaktadır.

Samsun ilindeki hastaneler arasında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi de yer almaktadır.
Samsun ilindeki hastaneler arasında kalp ve damar hastalıkları alanında uzmanlaşmış bir hastane de bulunmaktadır.
Samsun şehir merkezinde bulunan hastaneler arasında genel cerrahi alanında hizmet veren bir hastane de bulunmaktadır.
Samsun ilindeki hastaneler arasında göz hastalıkları alanında uzmanlaşmış bir hastane de yer almaktadır.
Samsun ilindeki hastaneler arasında ortopedi ve travmatoloji alanında hizmet veren bir hastane de bulunmaktadır.

Geri