Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Nerede?

SoruCevap

Yeni Üye

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Nerede? Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Samsun ilinde bulunmaktadır. Fakülte, Samsun şehir merkezine yakın konumda bulunmaktadır. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Türkiye’nin önde gelen hemşirelik fakültelerinden biridir. Fakülte, modern eğitim olanakları ve donanımlı laboratuvarları ile öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, öğrencilere hem teorik hem de pratik eğitim imkanı sağlamaktadır. Fakülte, hemşirelik alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilere geniş bir kariyer fırsatı sunmaktadır.
İçindekiler

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Nerede?​

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Samsun ilinde bulunan bir üniversite fakültesidir. Hemşirelik Fakültesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nin bir parçası olarak faaliyet göstermektedir. Fakültenin tam adresi ve konumu aşağıda belirtilmiştir:
Adres: Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü, Hemşirelik Fakültesi, 55139 Atakum/Samsun
Fakültenin bulunduğu yer Atakum ilçesinde yer almaktadır. Atakum, Samsun’un en büyük ve gelişmiş ilçelerinden biridir. Hemşirelik Fakültesi, üniversitenin ana kampüsü içerisinde yer almaktadır.
Fakültenin ulaşımı oldukça kolaydır. Samsun şehir merkezinden fakülteye toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak mümkündür. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı otobüs ve dolmuş seferleriyle fakülteye ulaşım sağlanabilir. Ayrıca öğrenciler için üniversite servisleri de mevcuttur.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, modern bir eğitim ortamına sahip olanaklar sunmaktadır. Fakülte bünyesinde öğrencilerin eğitim ve araştırma faaliyetlerini sürdürebilmeleri için laboratuvarlar, kütüphane, derslikler ve öğrenci kulüpleri gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca fakülte, alanında uzman akademik kadrosuyla öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaktadır.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, hemşirelik alanında eğitim almak isteyen öğrenciler için önemli bir seçenek olabilir. Fakültenin bulunduğu Samsun şehri, sağlık sektöründe birçok fırsat sunan bir bölgedir. Hemşirelik Fakültesi mezunları, Samsun’da ve çevre illerde istihdam olanaklarına sahip olabilirler.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Nerede?​

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Samsun ilinde bulunmaktadır.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi sağlık alanında eğitim vermektedir.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 1968 yılında kurulmuştur.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencilere lisans eğitimi sunmaktadır.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Türkiye’nin önde gelen hemşirelik fakültelerinden biridir.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencilere staj imkanı sunmaktadır.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi akademik kadrosu deneyimli ve uzmandır.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi mezunlarına geniş kariyer fırsatları sunmaktadır.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi modern eğitim olanaklarına sahiptir.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencilerine uluslararası değişim programları sunmaktadır.