- Konu Yazar
Şamana Kesgin nereli?
Subutay Kesgin ya da sahne adıyla Azer Bülbül (1 Şubat 1967; Akyaka, Kars – 6 Ocak 2012; Antalya),Türk arabesk fantezi müzik ve halk müziği sanatçısı, söz yazarı, bestekâr ve oyuncu.Azer Bülbül kimdir nerelidir?
Azer Bülbül kimdir nerelidir?ArpaçayAzer Bülbül / Doğum yeriArpaçay, Kars ilinin bir ilçesi. Vikipedi
Azer Bülbül nereli Kürt mü Türk mü?
Kars’ın Akyaka ilçesinde Azeri bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Çok küçük yaşlarda halk ozanı Güney Yıldız’dan dersler aldı. Daha sonra ailesi ile Almanya’ya taşındı. Düğün salonlarında şarkı söylerken ünlü sanatçı Yıldız Tezcan tarafından keşfedildi.Azer Bülbül ölürken yanında kim vardı?
Azer Bülbül ölürken yanında kim vardı?Bu arada Bülbül’ün kendisini dinlemeye gelen ve programdan sonra sanatçıyla birlikte otele giden 24 yaşındaki Sibel A. ‘ Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesine başvurulan Sibel A.’nın, “Ben bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışıyorum.
Azer Bülbül’ün babası kim?
Remzi Sübutay KesginAzer Bülbül / BabasıAzer Bülbül Diyarbakırlı mı?
Azer Bülbül Diyarbakırlı mı?Azer Bülbül 1969 ‘da Kars Akyaka ‘da (Arpaçay) dünyaya geldi. Gerçek adı Sübutay Kesgin’dir. Daha sonra ailesi ile birlikte Almanya’ya yerleşti.
Azer Bülbül’ün çocukları var mı?
YILDIZ TEZCAN TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ Sıradışı tarzıyla arabesk dünyasında ‘baba’ olarak anılırdı. Antalya’da kaldığı otel odasında kalp krizi sonucu 44 yaşında 6 Ocak 2012 yılında vefat etti. Cenazesi İstanbul Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı’na defnedildi. Azer Bülbül bir kez evlenip ayrıldı ve çocuğu olmadı.Azer Bülbül neden ceza aldı?
Azer Bülbül neden ceza aldı?15 Şubat 2001 tarihinde evinde kokain partisi düzenlediği gerekçesiyle 10 ay hapis cezası alan ve cezası paraya çevrilen Bülbül, verdiği bir röportajında, “18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm. 1.5 yıldır temizim. Artık o günleri anmak bile istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Azer Bülbül nerede vefat etti?
6 Ocak 2012Azer Bülbül / Ölüm tarihiAzer Bülbül Neden Öldü?
Azer Bülbül Neden Öldü?Kalp kriziAzer Bülbül / Ölüm nedeniKalp krizi, kalp enfarktüsü ya da akut myokard enfarktüsü, kalbin koroner arterlerinde gerçekleşen bir bozukluk sonrası meydana gelen yetersizlik sonucu şiddetli göğüs ağrısıyla ortaya çıkan ve ölümle sonuçlanması olası patolojik duruma denir. Her 5 ani ölümün biri kalp krizinden dolayı gerçekleşmektedir. Vikipedi