Salla Kazan ne zaman gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Salla Kazan ne zaman gelir?​

Salla Kazan’da hediye alma hakkınız 29 Eylül 2021’den itibaren her Çarşamba günü yenilenir. Haftalık hediyenizi Salı günü 22:00’a kadar kullanabilirsiniz. Salı 22:00-23:59 arasında kullanılan haklar için Çarşamba ile başlayan yeni haftaya göre teklif sunulmaktadır.

BiP de salla kazan nasıl yapılır?​

Salla Kazan ikinci ekrandan tıklayarak BiP indiren ve BiP Salla Kazan kanalına gelen kullanıcıları sürpriz hediyeler bekliyor. *Kampanya 13 Mayıs 2020 günü başlamıştır. *Kampanyadan Turkcell bireysel faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data aboneleri yararlanabilir.
Salla Kazan Ne zaman internet verir?
Turkcell’e yeni katılan aboneler bir sonraki Çarşamba’dan itibaren kampanyaya katılabilirler. 29 Eylül 2021 tarihi itibari ile hediye alma hakkı her Çarşamba yenilenir ve mevcut haftanın hediyeleri Salı 22:00’a kadar geçerli olur. Salı 22:00-23:59 arasında kullanılan haklar için yeni haftaya göre teklif sunulmaktadır.
Kazı kazanlar nasıl yapılır?
1.1 Kazı Kazan, Sisal Şans tarafından önceden belirlenen ve bastırılan biletlerin özel bölümlerinin kazınması ya da açılması ve belirli sayıda aynı rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerlerinin bulunmasıyla bilet hamiline anında ikramiye kazandıran şans oyunudur.

Turkcell Salla Kazan hangi gün 2022?​

Dönemsel olarak sunulan en kampanya niteliğindeki Salla Kazan GB kampanyası 28 Şubat 2022- 27 Mart 2022 23:59’a kadar geçerlidir.

Salla Kazan Instagram 1 GB nasıl kullanılır?​

Turkcell Salla Kazan nasıl kullanılır?
- Adım #1: Uygulama mağazasından Turkcell Dijital Operatör mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Turkcell abonelik bilgilerinizle giriş yapın.
- Adım #3: Ana ekranda göreceğiniz Salla Kazan butonuna dokunun.
- Adım #4: Telefonunuzu hafifçe sallayın.
BiP de internet nasıl kazanılır?
Her hafta özel olarak belirli sayıda seçilen BiP Yıldızları, BiP Keşfet’te yer alan BiP Yıldızları kanalından kendisine özel mesaj hedefini yerine getirip, “Hediyemi Al” butonuna tıkladığı zaman Günlük 1 GB kazanıyor.
Salla Kazan internet nasıl kullanılır?

Turkcell hangi uygulama internet veriyor?​

Turkcell bünyesinde yer alan BİP uygulaması sayesinde siz de bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet kazanmak için telefonunuzda BİP uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. BİP uygulaması üzerinden “Sürpriz Nokta” kampanyasını takip edip, size belirtilen lokasyonlara gidip hediye kazanabilirsiniz.

Turkcell’de Salla Kazan devam ediyor mu?​

Sunduğu fırsatlar ve avantajlar ile kullanıcılarını her zaman sevindiren Turkcell, “Salla Kazan” kampanyası ile birlikte müşterilerine hediye internet kazandırmaya devam ediyor.
Turkcell Salla Kazan için ne yapmalıyım?
Salla Kazan GB nasıl kullanılır?

Turkcell Hediye internet nasıl yapılır?​

Geri