SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Salçalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
1 paket burgu makarna
2 yemek kaşığı salça
1.5 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ(haşlama suyun içine)
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tepeleme tereyağı
5-6 yemek kaşığı haşlama suyundan alalım
Salçalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel tenceremize su koyup kaynatıyoruz.
Kaynayan suyumuza tuzumuzu ve sıvıyağımızı ek ediyor karıştırıyoruz.
Daha sonra makarnamızı ek edip tekrar karıştıralım.
Orta ateşte pişirelim pişen makarnamızı süzüp tavada sıvı yağ ve tereyağını alalım.
Eriyen yağımızın üstüne salçamızı ek edelim.
Haşlanan makarna suyumuzdan sosumuza ek edelim.
Makarnamızı süzüp sosu ile buluşturalım. Sıcak sıcak servis edelim afiyet olsun.
Salçalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket burgu makarna
2 yemek kaşığı salça
1.5 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ(haşlama suyun içine)
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tepeleme tereyağı
5-6 yemek kaşığı haşlama suyundan alalım
Salçalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel tenceremize su koyup kaynatıyoruz.
Kaynayan suyumuza tuzumuzu ve sıvıyağımızı ek ediyor karıştırıyoruz.
Daha sonra makarnamızı ek edip tekrar karıştıralım.
Orta ateşte pişirelim pişen makarnamızı süzüp tavada sıvı yağ ve tereyağını alalım.
Eriyen yağımızın üstüne salçamızı ek edelim.
Haşlanan makarna suyumuzdan sosumuza ek edelim.
Makarnamızı süzüp sosu ile buluşturalım. Sıcak sıcak servis edelim afiyet olsun.
Salçalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı