SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Salamura zeytin yapılırken
Salamura zeytin kurarken;
Ekşimtrak olmasını isterseniz zeytinleri kırdıktan sonra hemen aynı gun tuzlu suyunu koyunuz Yok eğer tatlı olmasını istiyosanız, o zaman zeytini kırdıktan sonra soğuk su dolu kavanoza koyup 34 gun bekletin ve hergun bu suyu değiştirin Zeytinin acısı gidene kadar bunu yapın ve sonra tuzlu suya koyun Bakın o zaman nasıl da tatlı olur
Salamura zeytin kurarken;
Ekşimtrak olmasını isterseniz zeytinleri kırdıktan sonra hemen aynı gun tuzlu suyunu koyunuz Yok eğer tatlı olmasını istiyosanız, o zaman zeytini kırdıktan sonra soğuk su dolu kavanoza koyup 34 gun bekletin ve hergun bu suyu değiştirin Zeytinin acısı gidene kadar bunu yapın ve sonra tuzlu suya koyun Bakın o zaman nasıl da tatlı olur