SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
125 gram tereyağı ya da margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 litre süt
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı
Tarçın
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağ tencereye alınıp eritilir.
İçerisine un ek edilip rengi değişmeden kokusu çıkana kadar kavrulur.
Kavrulan una süt eklemesi yapılır.
Ardında toz şeker ilave edilir ve kadar orta ateşte pişirilir.
Kaynamaya başlayınca vanilya ek edilip altı kapatılır.
5-6 dakika boyunca blenderdan geçirilir.
Kolay çıkarabilmek için ıslatılmış kaselere yahut borcama aktarılır.
3 – 4 saat dinlendikten sonra ister kasede aykırı çevirip isterseniz de borcamda dilimleyerek üzerine tarçın serpip servise hazır hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
125 gram tereyağı ya da margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 litre süt
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı
Tarçın
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağ tencereye alınıp eritilir.
İçerisine un ek edilip rengi değişmeden kokusu çıkana kadar kavrulur.
Kavrulan una süt eklemesi yapılır.
Ardında toz şeker ilave edilir ve kadar orta ateşte pişirilir.
Kaynamaya başlayınca vanilya ek edilip altı kapatılır.
5-6 dakika boyunca blenderdan geçirilir.
Kolay çıkarabilmek için ıslatılmış kaselere yahut borcama aktarılır.
3 – 4 saat dinlendikten sonra ister kasede aykırı çevirip isterseniz de borcamda dilimleyerek üzerine tarçın serpip servise hazır hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı