AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sakın Elimi Bırakma

haberci

Yeni Üye
Sakın Elimi Bırakma
Ilık ruzgarla gelen bir muzik sesiyle dalıverdim uzaklara; Aşık olmak gunahsa ben bir gunahkarım, pişman değilim tanrım…diyordu yumuşak bir ses… bir sızı saplandı ilk once kalbime… sensizlik yureğimi yakıyordu, sana hasrettim… sarı kurumuş yapraklar arasında yururken ruzgarın yuzume vurmasıyla kokunu duydum sanki… yalnızdım… mutsuzdum, sen yoktun… ebediyen gitmiştin… Şimdi yanımda olsaydın kollarınla beni sarar, yuzume dağılan saclarımı parmaklarınla duzeltirdin iki taraftan kulaklarımın arkasına sıkıştırır, Boyle daha guzel aşkımderdin… yuzume duşen saclarıma tuzlu gozyaşlarım karışıyor şimdi Sakın ha ağlama, seni birgun bile ağlarken gormek istemiyorumderdin bana… şimdi bir yerlerden bakıyorsa gozlerin uzuluyorsundur… ama gozyaşlarıma soz geciremiyorum sevgilim Hani biz sonsuza kadar mutlu olacaktık? Hani birbirimizi terketmiyecektik? Neden beni tek başıma bırakıp gittin aşkım? Kaza haberin geldiğinde inanamadım… evimizden nasıl cıktığımı bile hatırlamıyorum… hastanede seni oyle kanların icinde baygın bir şekilde gorunce dunya başıma yıkıldı… elini tuttum ve sen gozlerini actın Sakın ha! Sakın elimi bırakmadediğin zaman bile Gozlerindeki ormanda yağmur yağmasındedin… yanaklarımdan suzulen sicim gibi yaşlar yuzune dokulduğunun farkında bile değildim ameliyathanenin kapısına kadar elini hic bırakmadım ve mecburen elini ayırdılar benden… saatlerce o odada kaldın… cıktığın zaman komadaydın… doktorlar umitsizce gozlerime bakıyordu… seni odana goturduler neydi, neden o makinaları vucuduna bağlamışlardı? Sen yaşayacaktın beni bırakmayacaktın yemin etmiştinyavaşca elimi elinin uzerine koydum hic kıpırdamıyordun… gunlerce başucunda bekledim… farkında bile değildin… hep uyuyordun… yanında seni beklerken; gecirdiğimiz gunler bir film şeridi gibi gozlerimden gecti… beni kızdırmaların, sinirletmelerin ve ondan sonra gonlumu almak icin butun evi ben yokken cicek bahcesine cevirmen… doğumgunlerimizde birbirimize aldığımız muzik kutuları… hani son doğumgununde sana mavi bir kazak almıştım da hemen giyip mankenlik yapmıştın ya ve ben seninle dalga gecmiştim sen de pastayı alıp yuzume yapıştırmıştın ve sonra da butun evi pastayla alt ust etmiştik… ne kadar deliymişiz, ne kadar aşıkmışız… mavi kazağını son gorduğumde kanlar icindeydi kaza gunu onu giyiyormuşsun meğer… cok sinirlettin beni, nasıl cıkacak şimdi kazaktaki kan lekeleri? Olmadı şimdi, iyileşir iyileşmez kazağını sen yıkayacaksın onu sana ben aldım atmak olmaz ki… Hala uyanmadın… bir hafta gecti hic bir kıpırtı yok…doktorların biri gidiyor biri geliyor soyledikleri hicbirşeyi artık anlamıyorum bu arada o yağmurlu gun geldi aklıma bisikletlerle yarış yaptığımız o gun hani ani bir yağmur başlamıştı da eve zor yetişmiştik balkonda durup yağmuru izlerken bir gun bebeğimiz olursa ismini Yağmur koyalım demiştik… bizim yağmurumuz yaz yağmuru olsun demiştik… Ve bir gun daha gecti işte, yanında sen o yatakta hareketsiz yatarken bir gun daha gecti… elim elinde ve başım yatağın yanında, kendimden gecmişim ve aniden elin elimde kıpırdadı aniden kırmızı, şiş gozlerimi sana cevirdim… ve gozlerini actın… o halinle bile gulumsuyordun bana… dudaklarına kucucuk bir opucuk kondururken sessizce gozlerimden yine bilincsizce tuzlu gozyaşlarım dudaklarına duştu… kızar gibi yine baktın bana… Tamamdedim Ağlamıyacağım…Gozlerime baktın buğulu… hic beklemediğim bir anda dudakların kıpırdamaya başladı Affet benidedin, Birbirimizi terketmiyecektik, hala daha da seni terketmedim ama…dedin ve gerisini duymak bile istemiyordum, parmaklarımla dudaklarını kapattım, Konuşma, yorulma, sonra konuşuruzdedim ama başınla Şimdidercesine işaret ettin… Şehre inmiştim, yıldonumumuz icin beğendiğin tek taşlı pırlanta yuzuğu alacaktım, aldım da… yanında 25 tane gul vardı, arabanın torpido gozunde yuzuğun, koltukta da gullerin vardıdedin… ve devam ettin Hayatımda gecirdiğim en guzel yılları seninle paylaştım, gozlerim, kalbim hep yanında olacak, arabadan emanetlerini almayı unutmadedin bana… gozlerimdeki yaşları artık durduramıyordum… Bir dahaki sonbahara yuruduğumuz yolda yanlız yuruyeceksin ve cok guclu olacaksın, beni affet aşkım seni bensiz bırakıyorum, seni canımdan cok seviyorum, son bir opucuk ver banadedin ve bir elim elinde bir elimle alnını okşarken istediğini yaptım dudakların sıcaktı ve aniden makineden ince bir ses geldi, elin elimden kopuverdi… Gozlerin yavaşca kapandı… Doktorlar koşup geldiler… oylece orda kalıverdim hareketsiz kaldım, donmuştum, sen yoktun artık… doktorlar seni goturduler… artık sen yoktun, yanlızdım Ve şimdi sensiz gecen ilk sonbahardayım… yuruduğumuz yolda kurumuş yaprakların arasında tek başınayım Arabadan bana getirdikleri emanetlerimin biri evde diğeri parmağımda… yuzuğunu yaşadığımı surece parmağımdan, gullerini yatağımın yanından hic ayırmayacağım… mavi kazağını yıkadım, temizledim… yastığının uzerinde duruyor Hazan mevisimi, huzun mevsimi… aşk mevisimi ayrılık mevsimi… Kulağımda bana soylediğin şarkıyla yuruyorum tek başıma soz verdiğimiz gibi sarı yapraklı yolda
SANA RUYA DIYEMEM, SENDEN UYANAMAM KI
NEREDE OLURSAN OL, SENINLEYIM BEN SANKI
BULUTLU GUNEŞIMSIN, SEVGILIMSIN BENIMSIN
YAZ YAĞMURUM, KIŞ GULUM, NEŞEMSIN KEDERIMSIN
SENINLE DOLU DUNYAM, GUNDUZUM GECEM SENSIN
OLSEMDE AYRILAMAM, BENLIĞIM RUHUM SENSIN
Biliyorum her an her saniye benimlesin, beni izliyorsun Iyi ki şarkılar var ve şiirler Sen sozunu tutmadın, beni bırakıp gittin Belki birgun aşkım Bu yağmurlar diner ve biz yine birlikte oluruz hic ayrılmamacasına
HER YERDE HATIRAN VAR, HERŞEY SENINLE DOLU
HERŞEYDE SENIN IZIN, BU YOL AŞKININ YOLU
ALAMAZ BIN SEVGILI KALBIMDEKI YERINI
SANKI ICIMDE ACAR BU SARMAŞIK GULLERI
Iyi ki şarkılar var

Bu yazdığınız metin duygusal ve dokunaklı bir hikaye içeriyor. Karakterler arasındaki aşk, bağlılık ve özlem dolu anlatımınıza dokunmadan ele almak istiyorum.

Anladığım kadarıyla metinde genç bir aşığın sevgilisini kaybetmesi ve ardından yaşadığı acı ve özlem anlatılıyor. Sevgilisinin kaza sonucu komaya girmesi ve yaşanan süreç duygusal bir yıkımı anlatırken, içinde bulunduğu hüzünlü durumun derinliklerine inecek cümlelerle betimlemişsiniz.

Sevgilisinin yaşam mücadelesine geride kalanın tanıklığı, umutların yitirildiği ve geride kalanın kederle baş başa kaldığı zorlu bir süreci yansıtıyor. İçsel monologlar ve hatıralar aracılığıyla karakterin geçmişe dair anıları canlandırması ve yaşadığı duyguların yoğunluğu oldukça etkileyici şekilde aktarılmış.

Samimi ve içten duygularla yüklü olan metninizi okurken karakterler arasındaki bağın gücü ve sevginin derinliği hissediliyor. Sevgiliyle yaşanan anılar, verilen sözler ve hissedilen aşk dolu duyguların ustaca bir şekilde ifade edildiği metin, okuyucuyu duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Yazdığınız bu metinle duyguları ve insan ilişkilerinin karmaşıklığını incelikli bir şekilde aktarmışsınız. Hikayenizdeki karakterlerin duygu yoğunluğu ve sevginin sonsuzluğu üzerine yoğunlaşan anlatımınız etkileyici ve düşündürücü. Umarım yazma sürecinizde ilhamınız ve duygusal derinliğiniz hep canlı kalır.

Geri