Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sait Turek kimdir?

Editör

Yeni Üye

Sait Türek kimdir?​

Sait Türek, 2001 yılında Yonca Gıda Yönetim Kurulu Başkanlığı’ nı Onursal Başkan ve Kurucumuz Hasan Türek’ den devraldı ve 2008 yılından seçildiği Manisa Organize Sanayi Bölgesi(MOSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmeye devam ediyor. Dr. Sait Türek evli ve biri kız, ikisi erkek üç çocuk babasıdır.

Yonca sıvı yağ kimin?​

1981 yılında kurucumuz Hasan Türek tarafından kurularak bugün Türkiye’ nin en büyük yağ kapasitelerinden birine ulaşmıştır. Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki yaklaşık 60.000 m² alanda kurulu tesisinde günlük 700 ton yağlı tohum işleme ve günlük 400 ton rafine yemeklik yağ üretimi kapasitesine ulaşmıştır.

Sait Türek ve eşi kimdir?​

Sait Türek ve eşi kimdir?
Sait Cemal Türek’in 32 yaşındaki eşi Eczacı Berna Türek, yakalandığı rahim kanserine yenik düştü. Tedavi için altı kez ABD’ye giden ve bir süredir İzmir’de Altınordu Hastanesi’nde yatan Türek, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamadı.

Yonca ayçiçek yağı nasıl?​

Yonca ayçicek yağı pet 5 lt yonca ayçiçek yağı son derece hafiftir, sindirimi kolaydır ve sindirim sisteminizde daha iyi emilir. ayçiçek yağı ayrıca kabızlığı önlemeye yardımcı olabilecek hafif müshil özelliklere sahiptir. yonca ayçiçek yağı ayrıca kolesterol seviyelerini düşürür.

Yonca ayçiçek yağı kaliteli mi?​

Çok kaliteli bir yağ.Herkese tavsiye ederim. Bu ürün Ekomar satıcısından alındı.

Yonca ayçiçek yağı iyi mi?​

Yonca ayçiçek yağı iyi mi?

Berna turek kimdir?​

MANİSA Gıda Konservecilik Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Cemal Türek’in 32 yaşındaki eşi Eczacı Berna Türek, yakalandığı rahim kanserine yenik düştü. Tedavi için altı kez ABD’ye giden ve bir süredir İzmir’de Altınordu Hastanesi’nde yatan Türek, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamadı.

18 litre ayçiçek yağı fiyatı ne kadar?​

Biryağ 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Biryağ 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı | Yudum 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı
Fiyat | 663,75 TL 13 satıcı | 670,22 TL 9 satıcı
Popülerlik | 3. Popüler Biryağ Sıvı Yağ | 7. Popüler Sıvı Yağ
Ortalama Puan | 8 yorum | 2 yorum
Birim Fiyat | 36,88 TL/lt | 37,23 TL/lt

Sait Türek, Yonca Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını 2001 yılında babası Hasan Türek'ten devralmış ve aynı zamanda Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli olan Sait Türek, biri kız üç çocuk babasıdır.

Yonca sıvı yağ, Hasan Türek tarafından 1981 yılında kurulan ve günümüzde Türkiye'nin en büyük yağ üreticilerinden biri haline gelmiş bir kuruluştur. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan tesisi, günlük 700 ton yağlı tohum işleme ve 400 ton rafine yemeklik yağ üretim kapasitesine sahiptir.

Sait Türek'in eşi olan Berna Türek, maalesef rahim kanserine yenik düşmüştür. Dr. Sait Türek'in eşinin hastalığıyla ilgili detayları ve yaşadıkları üzücü süreci paylaşmışsınız.

Yonca ayçiçek yağı, sindirimi kolay ve sindirim sistemi tarafından iyi emilen bir yağ çeşididir. Aynı zamanda hafif müshil özellikleri sayesinde kabızlığı önlemeye yardımcı olabilir ve kolesterol seviyelerini düşürebilir. Kalitesi yüksek olduğu belirtilen Yonca ayçiçek yağı, birçok kişi tarafından tavsiye edilmektedir.

Eczacı Berna Türek, MANİSA Gıda Konservecilik Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Cemal Türek'in eşidir. Rahim kanserine yakalanan Berna Türek, yapılan tedavilere rağmen kurtarılamamıştır.

Bir teneke 18 lt ayçiçek yağı fiyatı hakkında verdiğiniz bilgilere göre, Biryağ ve Yudum markalarına ait ürünlerin karşılaştırması yapılmış ve fiyatları belirtilmiştir. 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı fiyatı Biryağ için 663,75 TL (13 satıcı) ve Yudum için 670,22 TL (9 satıcı) olarak verilmiştir. Biryağ markasının birim fiyatı 36,88 TL/lt ve Yudum markasının birim fiyatı 37,23 TL/lt olarak belirtilmiştir.

Geri