Saint Joseph yillik ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Saint Joseph yıllık ne kadar?​

Eğitimine yurtdışında devam etme sebebiyle veya diğer sebeplerden kaydını çekecek öğrenci velilerinin sekreterliği ve muhasebeyi iki ayrı dilekçe ile bilgilendirmeleri gerekir. Öğrenim ücreti 80.481,48 + 6.438,52 (%8 Kdv) = 86.920 TL’dir.

Saint Joseph Lisesi burs veriyor mu?​

İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde eğitim gören veya görecek olan gerek Vakfın kendi imkânlarından gerekse Vakfa yapılan şartlı bağışlardan, her eğitim dönemi için burs vererek başarılı ve/veya maddi imkânları kısıtlı öğrencilerin eğitimine destek olmaktır.
Izmir Saint Joseph paralı mı?
Lise Eğitim Ücretleri ve Ödeme Planı 4 Eşit Taksitle Ödeme : 67.856 TL. Peşin Ödeme : 65.758 TL.

Sen Joseph e nasıl girilir?​

SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ’NE NASIL GİRİLECEK? Okul öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yaptığı merkezi sınav Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre alacak. Bu sınavdan Merkezi Sınav Puanı (MSP) hesaplanacak.

Robert Koleji Tam burslu nasıl girilir?​

Okulumuzda yalnızca ihtiyaca yönelik burs verilmekte olup, başarıya dayalı burs sistemi bulunmamaktadır. Okul tarafından ilan edilen tarihlerde yapılan mali yardım başvuruları, Okul Burs Komisyonu tarafından, önceden belirlenmiş kriterlere göre değerlendirilir.
Izmir Saint Joseph Lisesi ne kadar?
SAINT JOSEPH İZMİR ÜCRET – FİYAT Okul, geçtiğimiz yıl (2019-2020) yıllık ücreti KDV dahil 48 bin 500 TL olarak belirledi. Bu ödeme, 4 taksit olması halinde 51 bin 200 TL, 10 taksit olması halinde 53 bin 900 TL olarak tahsil ediliyor.
Öğrenciler, Galatasaray Üniversitesi’nin Fransız okullarına koyduğu yüzde 25’lik kotadan iç sınava girerek yararlanabiliyor. Ancak bu haktan yararlanabilmek için YKS’de ilk 25 bin arasına girmeleri gerekiyordu.
Muafiyet ve burslar Türk kanunları doğrultusunda düzenlenmektedir ve dahili komisyon tarafından verilmektedir (Kayıtlı olanların %3’ü). Diğer burslar okulun sponsorları tarafından sağlanmaktadır.

Geri