AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sahte alkol satan şüpheliden şok ifade! Hassas teraziyi sarımsak satarken kullandım

haberci

Yeni Üye
453

Ankara'da sahte alkolden kaynaklı olarak 38 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yoğun bakıma kaldırılarak tedavi altına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Kaçakçılık' ve 'Olası kastla ölüme sebebiyet verme' suçlarından 104 soruşturma dosyası açıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında 19 şüpheli tutuklandı, 34 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI​

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Evinde yapılan aramalarda alkollü içki yapımında kullanılan malzemeler çıkan ve gözaltına alınan V.K., ifadesinde hayatını kaybeden C.R.'yi 15 yıldır tanıdığını, her gün alkol aldığını, arama kaydının olmasının sebebinin rutin konuşma olduğunu, kendisine alkol satmadığını öne sürdü.
'TERAZİYİ SARIMSAK SATARKEN KULLANDIM'

'TERAZİYİ SARIMSAK SATARKEN KULLANDIM'​

Evinde sahte alkol ele geçirilen bir diğer şüpheli Y.K.K ise, satış yapmadığını ileri sürdü. Hayatını kaybeden F.Y.'nin arkadaşı olduğunu, kendisine satış yapmadığını ancak bazı dönemlerde alkol kullandıklarını bunlardan bazılarının kaçak olduğunu iddia etti. Y.K.K. ifadesinde, "Ele geçirilen alkolü tüketmek için yaptım. Etil alkolü internetten temin ediyorum. Dijital terazi sarımsak sattığım geçen yıldan kalma" dedi.
SAHTE ALKOL METRUK BİNADA ELE GEÇİRİLDİ

SAHTE ALKOL METRUK BİNADA ELE GEÇİRİLDİ​

M.K. de ifadesinde Altındağ ilçesinde bulunan metruk binada ele geçirilen sahte alkollere ilişkin, alkolleri yakalandığı bölgeden M. isimli kişiden aldığını, sabit bir yeri olmadığını, kendisinden 5 litre alkolü bin TL karlılığında aldığını söyledi. M.K., sahte alkolü içmek için metruk binaya gittiğinde polisler tarafından yakalandığını söyleyerek, satış yapmadığını, hayatını kaybeden Ö.B.'nin ise ölüm nedenini bilmediğini öne sürdü. Ş.D. ise 2 yıl önce kaçak alkol üretimi yaptığını, malzemeleri de internetten satın aldığını kaydetti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Geri