AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sahibinden Com Neden İlan Veremiyorum?

SoruCevap

Yeni Üye

Sahibinden Com neden ilan veremiyorum? Sorunuzun cevabını bu yazıda bulabilirsiniz. Sahibinden Com, Türkiye’nin en büyük online alışveriş platformlarından biridir. Ancak bazen kullanıcılar ilan verme konusunda sorunlar yaşayabilirler. Sahibinden Com neden ilan veremiyorum sorunu genellikle hesap doğrulama veya teknik bir sorunla ilgilidir. Hesabınızı doğrulamadıysanız veya teknik bir sorun yaşıyorsanız, ilan verme işlemi gerçekleştiremezsiniz. Sahibinden Com müşteri hizmetlerine başvurarak sorununuzu çözebilirsiniz. Ayrıca ilan verme kurallarına dikkat etmek ve doğru kategoride ilanınızı oluşturmak da önemlidir. Sahibinden Com neden ilan veremiyorum sorununuzu çözmek için bu adımları takip edebilirsiniz.
İçindekiler

Neden Sahibinden.com’da ilan veremiyorum?​

Sahibinden.com’da ilan verememe sorunu çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte bazı olası sebepler:
Hesap Doğrulama: Sahibinden.com’a ilan vermek için hesabınızı doğrulamanız gerekebilir. Hesap doğrulama işlemini tamamlamadan ilan veremezsiniz.
Ücretli Hizmetler: Sahibinden.com’da bazı ilan türleri ücretli olabilir. Belirli kategorilerde veya özellikli ilanlar için ödeme yapmanız gerekebilir.
Yasaklı İlanlar: Sahibinden.com, belirli ürün veya hizmetleri ilan vermenize izin vermeyebilir. Yasaklı ilanlar listesini kontrol ederek ilanınızın bu kapsama girmemesine dikkat edin.
Teknik Sorunlar: Sahibinden.com’un teknik bir sorunu olabilir. Bu durumda ilan verme işlemi geçici olarak kullanılamayabilir. Sorunun düzelmesini beklemek gerekebilir.
Kullanım Koşulları İhlali: Sahibinden.com’un kullanım koşullarını ihlal ettiğinizde ilan verme yetkiniz kısıtlanabilir veya askıya alınabilir. Kullanım koşullarını tekrar gözden geçirerek ihlal etmediğinizden emin olun.

Sahibinden.com’da ilan vermek için ne yapmalıyım?​

Sahibinden.com’da ilan vermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Hesap Oluşturma: Sahibinden.com’a üye olmak için bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Hesap oluşturma işlemi ücretsizdir.
Hesap Doğrulama: Hesabınızı doğrulamak için e-posta adresinize gönderilen doğrulama bağlantısını tıklamanız gerekmektedir.
İlan Bilgileri: İlanınız için gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girin. Başlık, açıklama, fiyat, kategori gibi bilgileri dikkatlice doldurun.
Fotoğraf Ekleme: İlanınıza ilgili fotoğrafları ekleyin. Fotoğraflar ilanınızın daha çekici ve güvenilir görünmesini sağlar.
İlan Onayı: İlanınızı kontrol edin ve onaylama adımlarını takip edin. Sahibinden.com, ilanınızı inceler ve onayladıktan sonra yayınlar.

İlan verme işlemi ne kadar sürer?​

İlan verme süresi Sahibinden.com’da genellikle birkaç dakika ile birkaç saat arasında değişir. İlanınızın incelenmesi ve onaylanması biraz zaman alabilir. İlanınızın hızlı bir şekilde yayınlanması için gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeye özen gösterin.

Hangi ilan türleri ücretlidir?​

Sahibinden.com’da bazı ilan türleri ücretlidir. Örneğin, araç ilanları, emlak ilanları veya iş ilanları gibi belirli kategorilerde ilan vermek ücret gerektirebilir. Ücretli ilan vermek isterseniz, ödeme adımlarını takip ederek ilanınızı yayınlayabilirsiniz.

Hesap doğrulama nasıl yapılır?​

Sahibinden.com’da hesap doğrulama işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
E-posta Doğrulama: Hesap oluştururken verdiğiniz e-posta adresinize doğrulama bağlantısı gönderilir. Bu bağlantıyı tıklayarak hesabınızı doğrulayabilirsiniz.
Telefon Doğrulama: Hesabınızı telefon numaranızla da doğrulayabilirsiniz. Telefon numaranızı girerek gelen doğrulama kodunu onaylayın.

Hangi ilanlar yasaklıdır?​

Sahibinden.com’da bazı ilan türleri yasaklıdır ve yayınlanmaz. Yasaklı ilanlar arasında sahte ürünler, yasa dışı ürünler, tehlikeli maddeler, hizmet satışı gibi kategoriler bulunur. Yasaklı ilanlar listesini kontrol ederek ilanınızın bu kapsama girmemesine dikkat edin.

İlan vermek için hangi kategoriyi seçmeliyim?​

İlan verirken ilanınızın doğru kategoriye yerleştirilmesi önemlidir. Sahibinden.com’da geniş bir kategori yelpazesi bulunur. İlanınızın doğru hedef kitleye ulaşabilmesi için en uygun kategoriyi seçmeye özen gösterin. Örneğin, araç satıyorsanız “Vasıta” kategorisini seçebilirsiniz.

İlanım neden hala yayınlanmadı?​

İlanınızın yayınlanması biraz zaman alabilir. Sahibinden.com, ilanları inceler ve uygun olduğunu onayladıktan sonra yayınlar. İlanınızın hala yayınlanmadığını düşünüyorsanız, ilanınızın Sahibinden.com’un yayınlama politikalarına uygun olduğundan emin olun. Ayrıca, teknik bir sorun olabilir, bu durumda Sahibinden.com’un müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

İlanımı nasıl düzenleyebilirim?​

İlanınızı düzenlemek için Sahibinden.com hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “İlanlarım” bölümünden düzenlemek istediğiniz ilanı seçebilirsiniz. İlanınızın bilgilerini güncelleyebilir, fotoğraflarını değiştirebilir veya fiyatını düzenleyebilirsiniz.

İlanımı nasıl silebilirim?​

İlanınızı silmek için Sahibinden.com hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “İlanlarım” bölümünden silmek istediğiniz ilanı seçebilirsiniz. İlanın detay sayfasında “İlanı Sil” veya benzer bir seçeneği tıklayarak ilanınızı silebilirsiniz.

İlanımı nasıl yenileyebilirim?​

İlanınızın süresi dolmuş veya güncel kalmamışsa, Sahibinden.com’da ilanınızı yenileyebilirsiniz. Bunun için “İlanlarım” bölümünden yenilemek istediğiniz ilanı seçin. İlanın detay sayfasında “Yenile” veya benzer bir seçeneği tıklayarak ilanınızı yenileyebilirsiniz.

İlanımda nasıl daha fazla ilgi çekebilirim?​

İlanınızın daha fazla ilgi çekmesi için aşağıdaki ipuçlarını kullanabilirsiniz:
Açıklayıcı Başlık: İlan başlığınızı dikkat çekici ve açıklayıcı bir şekilde yazın. Potansiyel alıcıların ilgilerini çekecek bir başlık seçin.
Ayrıntılı Açıklama: İlanınızın açıklama kısmını detaylı ve doğru bir şekilde doldurun. Ürün veya hizmetin özelliklerini, durumunu ve diğer önemli bilgileri belirtin.
Fotoğraf Ekleyin: İlanınıza ilgili fotoğraflar ekleyin. Fotoğraflar, ürününüzün veya hizmetinizin daha çekici görünmesini sağlar.
Doğru Kategori Seçimi: İlanınızı doğru kategoriye yerleştirin. Potansiyel alıcıların ilgilendiği kategoriyi seçerek ilanınızın daha fazla görünmesini sağlayabilirsiniz.
Rekabetçi Fiyatlandırma: Ürün veya hizmetinizin rekabetçi bir fiyatla sunulduğundan emin olun. Diğer benzer ilanları inceleyerek fiyatı belirleyin.

İlanım neden yayından kaldırıldı?​

İlanınızın yayından kaldırılması çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. Sahibinden.com, ilanları inceler ve uygun olmadığını düşündüğü ilanları yayından kaldırabilir. İlanınızın yayından kaldırıldığını düşünüyorsanız, Sahibinden.com’un yayınlama politikalarını tekrar gözden geçirin ve ilanınızın bu politikalara uygun olduğundan emin olun.

Sahibinden.com müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?​

Sahibinden.com müşteri hizmetlerine aşağıdaki yollarla ulaşabilirsiniz:
Telefon: Sahibinden.com müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak destek alabilirsiniz.
E-posta: Müşteri hizmetlerine e-posta göndererek sorunlarınızı iletebilirsiniz.
Canlı Destek: Sahibinden.com’un websitesinde bulunan canlı destek hattını kullanarak anlık yardım alabilirsiniz.

İlan vermek için hangi belgelere ihtiyacım var?​

Sahibinden.com’da ilan vermek için genellikle herhangi bir belgeye ihtiyaç duyulmaz. Ancak, belirli kategorilerde veya özellikli ilanlar için kimlik veya diğer belgelerin istenebileceğini unutmayın. İlan vermeden önce ilgili kategorinin gereksinimlerini kontrol edin.

Sahibinden.com’da ilanımı nasıl öne çıkarabilirim?​

İlanınızı Sahibinden.com’da öne çıkarmak için ücretli hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Öne çıkarılan ilanlar, daha fazla görüntülenme ve potansiyel alıcıya ulaşma şansı sağlar. Sahibinden.com’un öne çıkarılan ilan seçeneklerini inceleyerek ilanınızı öne çıkarabilirsiniz.

İlanımı nasıl güncelleyebilirim?​

İlanınızı güncellemek için Sahibinden.com hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “İlanlarım” bölümünden güncellemek istediğiniz ilanı seçebilirsiniz. İlanın detay sayfasında “Düzenle” veya benzer bir seçeneği tıklayarak ilanınızı güncelleyebilirsiniz.

İlanımı nasıl yenileyebilirim?​

İlanınızın süresi dolmuş veya güncel kalmamışsa, Sahibinden.com’da ilanınızı yenileyebilirsiniz. Bunun için “İlanlarım” bölümünden yenilemek istediğiniz ilanı seçin. İlanın detay sayfasında “Yenile” veya benzer bir seçeneği tıklayarak ilanınızı yenileyebilirsiniz.

İlanımı nasıl silebilirim?​

İlanınızı silmek için Sahibinden.com hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “İlanlarım” bölümünden silmek istediğiniz ilanı seçebilirsiniz. İlanın detay sayfasında “İlanı Sil” veya benzer bir seçeneği tıklayarak ilanınızı silebilirsiniz.

İlanım neden yayından kaldırıldı?​

İlanınızın yayından kaldırılması çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. Sahibinden.com, ilanları inceler ve uygun olmadığını düşündüğü ilanları yayından kaldırabilir. İlanınızın yayından kaldırıldığını düşünüyorsanız, Sahibinden.com’un yayınlama politikalarını tekrar gözden geçirin ve ilanınızın bu politikalara uygun olduğundan emin olun.

Sahibinden.com müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?​

Sahibinden.com müşteri hizmetlerine aşağıdaki yollarla ulaşabilirsiniz:
Telefon: Sahibinden.com müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak destek alabilirsiniz.
E-posta: Müşteri hizmetlerine e-posta göndererek sorunlarınızı iletebilirsiniz.
Canlı Destek: Sahibinden.com’un websitesinde bulunan canlı destek hattını kullanarak anlık yardım alabilirsiniz.

Sahibinden Com Neden İlan Veremiyorum?​

Sahibinden ilan veremiyorum çünkü üyelik bilgilerimde eksiklik var.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü hesabım askıya alındı.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü üyeliğim onaylanmadı.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü hesabım şüpheli olarak işaretlendi.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü hesabımı doğrulayamadım.

Sahibinden ilan veremiyorum çünkü telefon numaramı doğrulayamadım.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü e-posta adresimi doğrulayamadım.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü hesabım kısıtlandı.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü hesabım engellendi.
Sahibinden ilan veremiyorum çünkü hesabım silindi.

Geri