Safiye Soyman'dan çarpıcı açıklamalar: 'Onu meşhur eden kişi benim!'

haberci

Yeni Üye

Safiye Soyman'dan çarpıcı açıklamalar: 'Onu meşhur eden kişi benim!'​

Safiye Soyman, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. "Nikaha karşıyım" diyen Soyman, Faik Öztürk ile neden evlenemediklerini de dile getirdi.
kapak_safiye-soymandan-carpici-aciklamalar-onu-meshur-eden-kisi-benim-851883.jpg

160633492-faik-ile-safiye-soyman-simit.jpg

Mizacı ve renkli kişiliğiyle dikkat çeken Safiye Soyman, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Nikaha karşıyım" diyen Soyman,"İmzaya karşı bir fobim var. Çok genç yaşta evlendiğim için, bu yüzden evlenmekten kaçınıyorum. Eğer evlenseydim, çoktan boşanmış olurdum."şeklinde konuştu.
Sunucu, Faik Öztürk'ün daha önce kendisine,"Allah korusun ayrılırsak, Safiye birçok şeyini kaybeder. Ama bana bir şey olmaz, çünkü ben bir iş adamıyım, çalışmasam da hayatıma devam ederim."şeklinde bir yorumda bulunduğunu hatırlattı.

Safiye Soyman, bu sözlere tepki göstererek,"Onu meşhur eden kişi ben. Asıl ben olmasam, o kaybolur. Eğer böyle söylediyse… Ben onu yarattım. O bir restorancıydı. Ben varsa, Faik de var."şeklinde konuştu.
Soyman’ın bu iddialı açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırarak, tepkileri ikiye böldü.

Safiye Soyman'ın katıldığı programda yaptığı çarpıcı açıklamalar gerçekten dikkat çekici. Nikaha karşı olduğunu belirtmesi ve evlenme konusundaki fikirlerini paylaşması oldukça cesur bir duruş sergiliyor. Genç yaşta evlendiği ve boşanmaktan kaçındığı sebepleri açıklaması da insanların farklı perspektifler kazanmasına neden olabilir.

Sunucunun Faik Öztürk hakkındaki yorumunu hatırlatması ve Soyman'ın verdiği tepki gerçekten şaşırtıcı. Kendisini "Onu meşhur eden kişi benim" şeklinde ifade etmesi ve Faik Öztürk'ün varlığını kendisiyle ilişkilendirmesi oldukça iddialı bir söylem olarak yorumlanabilir. Tabii ki, bu konular kişisel ilişkilerin derinliklerine dayandığı için dışarıdan yorum yapmak zor olabilir.

Safiye Soyman'ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırmış olması oldukça normal. Zira, ünlü kişilerin özel hayatları ve açıklamaları genellikle geniş bir kitle tarafından takip edilir ve tartışılır. Tepkilerin ikiye bölünmesi de beklenebilir, çünkü herkesin farklı düşünce ve duyguları olabilir.

Bu tür açıklamaların gündemde kalması ve insanların konuşmasını sağlaması normal bir durumdur. Safiye Soyman'ın cesur ve iddialı duruşu, onu daha fazla dikkat çekici kılabilir. Ancak, kişisel ilişkiler ve özel hayat konularında yapılan açıklamaların hassas olduğunu da unutmamak gerekir.

Geri