Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Safari tercihler nerede iPhone?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Safari tercihler nerede iPhone?​

Safari tercihlerini ayarlama Safari’yi açın, ardından Safari > Tercihler’e giderek Genel’i seçin.
iPhone Safari ayarları nasıl olmalı?
Şunları yapabileceğiniz Ayarlar > Safari bölümüne gidin:
- Arama aracınızı seçme.
- Otomatik doldurma bilgilerini sağlama.
- Arama yaptığınızda hangi favorilerin görüntüleneceğini seçme.
- Bağlantıların yeni bir sayfada veya arkaplanda açılmasını sağlama.
- Açılır pencereleri engelleme.
- Gizlilik ve güvenlik ayarlarını sıkılaştırma.
Safari menü çubuğu nerede?
Sekme çubuğunu özelleştirme Mac’inizdeki Safari uygulamasında Safari > Tercihler’i seçin, sonra Sekmeler’i tıklayın. Sekmelerin nereye koyulacağını seçin. Küçük: Sekmeler, yukarıdaki araç çubuğuna taşınır.

Safari şifreler nerede?​

Safari’de kaydedilmiş parolaları görüntüleme Safari’yi açın. Safari menüsünden Tercihler’i seçin, ardından Parolalar’ı tıklayın. Touch ID ile giriş yapın veya kullanıcı hesabı parolanızı girin. Ayrıca, watchOS 6 veya sonraki bir sürümü yüklü Apple Watch’unuzla da parolanızın kimlik doğrulamasını yapabilirsiniz.
Safari Sistem Tercihleri nerede?
Mac’inizdeki Safari uygulamasında yeni bir pencere veya sekme açtığınızda görünen sayfayı seçmek, indirilen dosyaların nasıl işleneceğini seçmek ve daha fazlasını yapmak için Genel tercihleri kullanın. Bu tercihleri değiştirmek için Safari > Tercihler’i seçip Genel’i tıklayın.
iPhone’da Safari geçmişine nasıl bakılır?
Adım #1. iOS cihazınızda Safari uygulamasını çalıştırın. Adım #2. Altta bulunan Kitap simgesine tıklayın. Adım #3. Tarihçe sekmesini açın.

Safari ayarı nasıl yapılır?​

Mac’inizdeki Safari uygulamasında Safari > Tercihler’i seçin, sonra Web Siteleri’ni tıklayın. Sol tarafta özelleştirmek istediğiniz ayarı, örneğin Kamera’yı tıklayın.
Safari nasıl devre dışı bırakılır?
İOS aygıtınızda Safari nasıl devre dışı bırakılır Aşama 3: Genel Ayarlar menüsünde, öğesini bulun ve Kısıtlamalar. 4. Adım: Cihazınızın şifresini girdikten sonra, telefonunuzdaki tüm etkin kısıtlamaların listesini göreceksiniz. Safari’yi bulun ve anahtarı kapat.
Safari tercihleri nerede?

Durum çubuğu nerede bulunur?​

Durum çubuğunun ekran üzerinde yer aldığı pozisyon, kullanılan platform veya programa göre farklılık gösterebilir. Windows işletim sisteminde durum çubuğu ekranın en altında ve sol köşesinde yer alır.
Kayıtlı şifreler nerede?
Kayıtlı şifrelerinizi kontrol etmek için:
Sistem Tercihleri nerede?
Windows üzerinde denetim masası / kullanıcı hesabı denetimi üzerinden yapabildiğiniz ayarları, Mac OS X üzerinde sistem tercihleri / Kullanıcılar ve gruplar bölümünden yapabilirsiniz.

iPhone Safari neden açılmıyor?​

3 İpucu: Safari geçmişini, çerezleri ve önbelleği temizleme Adım. İPhone Ayarları uygulamasını açın ve [adınız]> “Safari” ye gidin. 2. Adım. “Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Temizle” ye dokunun ve ardından uyarı mesajında ”Geçmişi ve Verileri Temizle” ye tekrar basın.
Safari de geçmiş nasıl görüntülenir?
Ziyaret ettiğiniz web sayfalarını hızlı bir şekilde bulmak için dolaşma tarihçenizde arama yapabilirsiniz. Mac’inizdeki Safari uygulamasında Tarihçe > Tüm Tarihçeyi Göster öğesini seçin.
Safari geçmişi nasıl görünür?
Son ziyaret edilen sayfaların daha uzun bir listesini görün: Geçmiş menüsünü tıklayın. Tarayıcı geçmişinizdeki tüm web sayfalarını görün: Geçmiş > Tüm Geçmişi Göster’i seçin.

Geri