- Konu Yazar
Safari neden çöker?
İOS’un eski sürümünü kullanıyorsanız ve Safari çökmeye devam ederse, iDevice cihazınızdaki yazılımı güncellemenin tam zamanıdır. 1. Adım. İOS’un yeni sürümünü kontrol etmek için “Ayarlar”> “Genel”> “Yazılım Güncelleme” ye gidin.Safari bazı siteleri neden açılmıyor?
Safari bazı siteleri neden açılmıyor?Bir sayfa açılmıyor veya yüklenmesi tamamlanmıyorsa sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin: Görüntü > Sayfayı Yeniden Yükle’yi seçin veya Komut-R tuşlarına basın. Bu çözüm işe yaramazsa Safari’den çıkmak için Komut-Q tuşlarına basın, ardından Safari’yi yeniden açıp tekrar deneyin.
Iphone Safari neden açılmıyor?
Iphone Safari neden açılmıyor?3 İpucu: Safari geçmişini, çerezleri ve önbelleği temizleme Adım. İPhone Ayarları uygulamasını açın ve [adınız]> “Safari” ye gidin. 2. Adım. “Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Temizle” ye dokunun ve ardından uyarı mesajında ”Geçmişi ve Verileri Temizle” ye tekrar basın.
Safari neden çok yavaş?
Safari’nin yavaşlamasının birkaç genel nedeni var: 1. Zavallı internet bağlantısı. 2. Safari’de çok fazla geçmiş verisi, önbellek ve web sitesi verisi birikmesi.iPhone açılmayan siteler nasıl açılır?
iPhone açılmayan siteler nasıl açılır?Bu yazımızda iPhone ve iPad’inizle yasaklı sitelere (imgurl, vb..)…Bonus: Safari Web Tarayıcının VPN Özelliği
- Safari Web tarayıısını indirin.
- Ayarlara tıklayın.
- Gelişmiş sekmesini seçin.
- Gizlilik ve güvenlik sekmesine tıklayın.
- VPN bölümünü aktif edin.
Safari ayarları nasıl sıfırlanır?
Safari ayarları nasıl sıfırlanır?Geçmişi, önbelleği ve çerezleri silme
- Geçmişinizi ve çerezleri silmek için Ayarlar > Safari’ye gidip Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil’e dokunun.
- Çerezleri silip geçmişinizi tutmak için Ayarlar > Safari > İleri Düzey > Web Sitesi Verileri’ne gidin ve Tüm Web Sitesi Verilerini Sil’e dokunun.
Bir sunucudaki web sayfası güvenli şifreleme standartlarını karşılamıyorsa: Safari zayıf şifreleme kullanıldığı için web sitesini açamadığını söyler. Alternatif olarak, Safari sunucuyla güvenli bağlantı kuramadığı için sayfayı açamadığını söyler.