Safari ne zaman kuruldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Safari ne zaman kuruldu?​

Yazılımları arasında ise macOS ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir….Apple.
Safari hangi ülkeye aittir?
Klasik bir safari için ilk ziyaret edeceğiniz ülkeler, safarinin anavatanı kabul edilen Doğu Afrika’da Kenya ile Tanzanya ve kıtanın ucundaki Güney Afrika Cumhuriyeti olmalı.
Sistem Tercihleri nerede?
Windows üzerinde denetim masası / kullanıcı hesabı denetimi üzerinden yapabildiğiniz ayarları, Mac OS X üzerinde sistem tercihleri / Kullanıcılar ve gruplar bölümünden yapabilirsiniz. Kullanıcılar ve gruplar butonuna tıkladığınızda, ilk olarak kullanıcılar, gruplar ve oturum açma seçenekleri listesi çıkar.

Safari nerede çekiliyor?​

Kenya’daki 1,510 kilometrekarelik Masai Mara, Tanzanya’daki 15 bin kilometrekarelik Serengeti safariyi yapabileceğiniz en iyi yerler. Aslında bu, aynı milli parkı kullanan iki ülkenin turizm yarışından ibaret. Her yıl, milyonlarca hayvanın hayatta kalabilmek için yaptığı büyük göç, bu topraklarda yaşanıyor.
Safari bir arama motoru mu?
Apple, bildiğiniz gibi iOS ve macOS işletim sisteminde varsayılan tarayıcı olarak kendi geliştirdiği Safari’ye yer veriyor. Güvenlik konusunda Google Chrome’a fark atan Safari’de arama motoru olarak Google kullanılıyor. Kullanıcılar dilerlerse ayarlardan arama motorunu değiştirebiliyor.
Safari önerileri nasıl açılır?
Bu tercihleri değiştirmek için Safari > Tercihler’i seçip Arama öğesini tıklayın. Safari’nin web aramaları için kullanmasını istediğiniz arama motorunu seçin. Arama motorundan girdiğiniz arama terimlerini temel alan arama önerileri isteyin.

Geri