AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sabunun son kullanma tarihi gecerse ne olur?

Editör

Yeni Üye

Sabunun son kullanma tarihi geçerse ne olur?​

Asıl soruya hemen cevap vererek süresi dolmuş sabunu kullanabilirsiniz. Bunda yanlış bir şey yok. “Resmi” raf ömrünün sona ermesinden sonra yıllarca sağlam bir topak depolanır ve temel özelliklerini kaybetmez.

Sabunların son kullanma tarihi var mıdır?​

18 ay – 3 yıl arası son kullanma tarihi bulunan kalıp sabununuzun kullanım tarihi geçtiyse tekrar kullanabilirsiniz. Tabii köpürüyorsa! Kalıp sabunların çoğunun süresi iki ila üç yıl sonra dolar.

Sabun bayatlar mı?​

Sabun bayatlar mı?
Genelde böyle söylebiliriz doğal sabun hiç bir zamanen bozulmaz fakat zaman ile rengi, koku ve şekil değişir.

Bıttım sabunu sürekli kullanılır mı?​

Bıttım sabunu sürekli kullanılır mı?
Dökülmeyi durdurup saçların daha hızlı uzamasını sağlayan bıttım, saç tellerinin canlılığı için de oldukça etkili. Bu etkinin devam edebilmesi için bıttım sabununun sürekli kullanılması gerekir.

Sıvı el sabunu bozulur mu?​

bildiğim kadarıyla sıvı sabunun zamanla kuruyup katılaşma durumu var. hatta katılaşan sabunun sıvı sabunun deliğini tıkadığını hatırlarsınız. o son kullanma tarihi katılaşma -ya da katılaşmaya başlama- tarihi olabilir.

Lavanta sabunu bozulur mu?​

Nem almadığı müddetçe sabunlar bozulmaz. Fakat banyo gibi nemli ortamda bekletildiği için yumuşar ve daha kısa sürede erir.

Bıttım sabunu kaç ay kullanılır?​

Bıttım sabunu kaç ay kullanılır?
Uzmanlara göre saç dökülmesini önleyen en etkili yöntemlerden biridir. Saçlarınızın dökülmesinden şikâyetçiyseniz mutlaka bıttım sabunuyla saçlarınızı yıkamayı denemelisiniz. 7-8 ay içerisinde tamamen parlak, ipeksi, güçlü, kepeksiz saçlara kavuşabilirsiniz.

Bıttım sabunu günde kaç kez kullanılır?​

Bıttım sabunu günde kaç kez kullanılır?
Bıttım sabununu düzenli kullanmaya mümkün olduğunca özen göstermede fayda var 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanmayınız. Saçlarınızı her gün yıkamayın bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün yıkamayın çünkü saçlar bıttım yağıyla beslenirler.

Geri