Sabun selalesine nasil gidilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Sabun şelalesine nasıl gidilir?​

Osmaniye Kent merkezine yaklaşık 35 km, Düziçi ilçe merkezine ise yaklaşık 6 km uzaklıktadır. Şahsi Aracınızla gelecekler, tabelaları takip ederek, Düziçi ilçe merkezinden Sabun Çayı Şelalesi yönünde ilerledikten sonra aracınızla bir yere kadar gelebiliyorsunuz, bu kısımdan sonra 500-600 metre yürüme mesafesindedir.
Göksu Şelalesi hangi otobüs gider?
Bu Otobüs hatları Göksu şelalesi yakınından geçiyor: 12-A, 125-A, 151-A, 19-A, 20-A, 21-A, 44-A, 99-A.

Tortu şelalesi nerededir?​

Tortum Şelalesi, Erzurum/Tortum Tortum Çayı’nın üzerinde oluşan Tortum Gölü’nün sonunda bulunan bir şelaledir.
Osmaniye Düziçi Sabun Çayı şelalesi kaç km?
Nasıl gidilir?: Yazımızın başında da ifade ettiğimiz gibi Sabun Çayı Şelalesi Osmaniye iline Bağlı Düziçi ilçesinde bulunur. Şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafedeki bu doğal alana gitmek için insanlar genellikle kendi araçları ile seyahat etmeyi tercih eder.
Şahsi aracınız yoksa; Osmaniye Otogarından birçok Firma Düziçi ilçesine gitmektedir, Şehirler arası otobüsler ile yarım saatlik bir yolculuk sonrası ilçeye ulaşabilirsiniz. Yine Adana otogarından da Şehirler arası otobüsler ile yaklaşık 1 buçuk saatlik bir yolculuk sonrası ilçeye ulaşabilirsiniz.
Kocakesme Şelalesi Nerede?
OSMANİYE’NİN Düziçi ilçesindeki Kocakesme Şelalesi, görsel güzelliği ve serinliği ile doğa tutkunlarını kendisine hayran bıraktı.

Konya Göksu Yerköprü Şelalesi kaç km?​

Yerköprü Şelalesi, Konya’nın Hadim İlçesi’nde, Konya merkeze 110 kilometre uzaklıkta, Göksu Nehri üzerinde bulunan ünlü bir şelaledir.
Konya Yerköprü Şelalesi Nasıl Gidilir?
Yerköprü Şelalesine Arabayla Nasıl Gidilir?
- Konya-Hadim yolunu takip edin.
- Hadim’e 10km kalan soldan devam edin. Yani Aladağ Köyü yoluna girin.
- 30km sonra sağda Bademli köyü yol ayrımı var, buraya girin.
- 600metre sonra Yerköprü Şelalesi karşınızda.

Düziçi nasıl bir yer?​

düldül dağı, sabun çayı, harun reşit kalesi, dumanlı yaylası gibi doğa harikası gidip görülesi yerlere sahip, osmaniye’nin gelişmişlik açısından en büyük 2. ve iklim açısından en serin 3. ilçesidir. osmaniye’nin en büyük ikinci ilçesidir. bünyesinde çok fazla araba bulundurur.
Osmaniye Sabun çayı nerede?
Osmaniye. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Düldül Dağı eteklerinde bulunan Sabun Çayı Şelalesi, gerek doğal güzelliği gerek soğuk sularıyla sıcak yaz günlerinin uğrak yerleri arasında yer alıyor.
Dumanlı Yaylası Nasıl Gidilir Yine Adana otogarından da Şehirler arası otobüsler ile yaklaşık 1 buçuk saatlik bir yolculuk sonrası ilçeye ulaşabilirsiniz. İlçeden yaylaya ulaşımı sadece taksi ile sağlayabilirsiniz.
Dumanlı Yaylasına Ne zaman gidilir?
Her yıl Kasım ayında ziyaretçilerini ağırlayan yaylada yürüyüş parkurları ile doğaseverler ve fotoğrafçılar harika manzaranın görselliğini ve kamp yapmanın huzurunu yaşamaktadırlar.

Geri