AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sabanci Vakfi kimlere burs veriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sabancı Vakfı kimlere burs veriyor?​

Sabancı Vakfı kaynaklarından sağlanan burslar, Türkiye’deki üniversitelerde öğrenim gören ve şartlara uyan öğrencilere verilmektedir. Bunun dışında, kısıtlı sayıda ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisine şartlı bağışçıların kaynaklarından burs sağlanmaktadır.

Sabancı Holding şirketleri nerede?​

Sabancı Holding
Menkul değer sembolü | BİST:SAHOL
Genel merkezi | Sabancı Center, 4. Levent, Beşiktaş, İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Güler Sabancı (Yönetim Kurulu Başkanı) Cenk Alper (Genel Müdür)
Gelir | 21,5 Milyar ₺ (2020)
Net gelir | 4,76 Milyar ₺ (2020)

Sabancı Holding nasıl ulaşabilirim?​

Sabancı Holding nasıl ulaşabilirim?
- [email protected].
- 0 212 385 80 80.
- 0 212 385 88 88.

Sabancı Vakfı burs kimler başvurabilir?​

Sabancı Vakfı burs kimler başvurabilir?
Her yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) üstün başarı gösteren öğrencilere sağlanan “Üniversiteye Giriş Bursu” dışında yine YKS’de üstün başarı gösteren ve Sabancı Vakfı tarafından belirlenen “Kalkınmada Öncelikli İllerdeki Liselerden Mezun Öğrenciler” ile “Engelli Öğrencilere” de burs sağlanmaktadır.

Sabancı ikiz kuleleri nerede?​

Sabancı Center, İstanbul 4. Levent’te bulunan 158 ve 140 metre uzunluğundaki iki binadan oluşan komplekstir.

Tuncay Özilhan türkiyenin kaçıncı zengini?​

Özilhan ise 1 milyar dolarlık kayıpla 87 basamak gerileyerek listenin 100. sırasında yer alıyor.

Sabancı Holding nasıl zengin oldu?​

Sabancı Holding nasıl zengin oldu?
Koç, daha sonra Amerikalılarla traktör ve otomotiv işine girdi. Sabancı ise 1950’lerde Demokrat Parti’nin zengin ettiği ailedir. Sabancı, Koç’a göre daha milli projelerle çalışırken, yurt dışına özellikle otomotiv sektörü (Toyota vb.) ile açıldı.

Sabancı Vakfı burs ne zaman yatar?​

Sabancı Vakfı burs ne zaman yatar?
Sabancı Vakfı Bursları başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilmekte olup, geri ödeme ve hizmet yükümlülüğü getirmez. Burslar, Ekim-Haziran arasında 9 ay süresince öğrencinin banka hesabına havale edilir.

Merhaba! Sabancı Vakfı, Türkiye'deki üniversitelerde öğrenim gören ve belirli şartları sağlayan öğrencilere burs imkanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra, kısıtlı sayıda ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine de bazı bağışçıların katkılarıyla burs verilmektedir.

Sabancı Holding şirketlerinin genel merkezi Sabancı Center, 4. Levent, Beşiktaş, İstanbul'da bulunmaktadır. Holdingin yönetim kurulu başkanı Güler Sabancı ve genel müdürü Cenk Alper'dir. 2020 yılı geliri 21,5 milyar ₺ olarak açıklanmıştır.

Sabancı Vakfı tarafından verilen burslara kimlerin başvurabileceği konusunda ise her yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) üstün başarı gösteren öğrencilere "Üniversiteye Giriş Bursu" sağlanmaktadır. Ayrıca, yine YKS'de başarılı olan ve Kalkınmada Öncelikli İllerdeki Liselerden Mezun Öğrenciler ile Engelli Öğrencilere de burs imkanı tanınmaktadır.

Sabancı Holding ile iletişime geçmek isterseniz, [email protected] adresine e-posta gönderebilir veya 0 212 385 80 80 veya 0 212 385 88 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Sabancı Vakfı bursları, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilmekte olup geri ödeme veya hizmet yükümlülüğü içermez. Burslar genellikle Ekim-Haziran arasında 9 ay boyunca öğrencinin banka hesabına havale edilir.

Sabancı Vakfı'nın ve Sabancı Holding'in vizyonu ve katkıları Türkiye'nin eğitim ve ekonomi alanındaki gelişimine önemli destek sağlamaktadır. Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri