Sabah kalkınca zayıflamak için ne yapmalı?
Zayıflama sürecinde doğal kürler işe yarıyor.- Sabah aç karnına 2 su bardağı su,
- Yeşil çay.
- Tarçınlı su.
- Zerdeçal ve zencefil karşımı su.
- Limon ve chia tohumu.
- Maydonoz suyu.
Kahvaltıda çok yedim ne yapmalıyım?
Çok yediğiniz bir günün ardından izlemeniz gereken sekiz adım- 1- Panik Yok! Kendinizi Affedin.
- 2- Yeterince ve Kaliteli Uyuyun.
- 3-Kahvaltı Hala Çok Önemli.
- 4- Kendinizi Açlıkla Cezalandırmayın.
- 5-Su İçmeyi Unutmayın.
- 6- Hareket Edin.
- 7- Sağlıklı Öğünler.
- 8- Tartıdan Uzak Durun.
Zayıflamak için kahvaltı nasıl olmalı?
Yumurta, yağsız süt, yağsız peynir, tam tahıllı kahvaltılık gevrekleri veya ekmek çeşitleri, fındık, fıstık, ceviz ve badem gibi kuruyemişler ile taze meyveler sofrada olmalı. Örneğin tabağınıza 1 yumurtalı omlet, 1 dilim ekmek ve 1 orta boy elma koyarsanız; bu zayıflatan sihirli bir kahvaltı olacaktır.
Cok yedim nasıl telafi ederim?
Bolca su için. Öğle yemeğinde sebze ve yoğurt tercih edin. Akşam yemeği yerine ise; yoğurt kürü, detoks içecek ya da detoks çorbası tercih edin. Bu, bir önceki gündeki kaçamağın telafisini yapmanızı sağlayacaktır.
Fazla yemek yendiğinde ne yapılmalı?
* Yediklerinizin yağa dönüşmemesi için vücut dengeli miktarda karbonhidrat ile proteine ihtiyaç duyar. * Bir sonraki gün günlük su tüketimini arttırın. * Günde normalde 8-12 bardak su tüketilmesi gerekirken, bu ölçüyü 12-18 bardağa çıkarmalısınız. * Aynı gün günlük protein tüketimini de arttırmalısınız.Kilo almak için kahvaltıda ne yemeli?
Sabah mutlaka erken kalkıp doyurucu bir kahvaltı yapın. Kahvaltıda ekmek ve hamur işi gıdaları azaltıp peynir, yumurta, zeytin, yeşillik ve çerez yiyin. 2. Kahvaltınız da beslenmek için çay yerine süt veya meyve suyu için.Diyet yaparken kahvaltıda ne yemeli?
Kilo vermek isteyenlerin kahvaltıda yemesi gereken 9 anahtar…