AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Saadet ogretmen olayi nedir?

Editör

Yeni Üye

Saadet öğretmen olayı nedir?​

İzmir’in Menderes ilçesindeki bir okulda yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrenciye cinsel istismar olayını ortaya çıkartan Saadet öğretmen Mersin’de, ‘Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ (UCİM) açtı.

Saadet öğretmen kimdir?​

Peki, Saadet Öğretmen kimdir? Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Özkan, 15 Haziran 1978’de İzmir’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünden mezun oldu.

Saadet öğretmen hangi okulda?​

Saadet öğretmen hangi okulda?
Saadet Öğretmen (Saadet Özkan) kimdir? Saadet Özkan, 15 Haziran 1978’de İzmir’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünden mezun oldu.

UCIM in anlamı nedir?​

UCIM in anlamı nedir?
SAADET Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan, Antalya’da pek çok cinsel istismar davasında sanıkların tutuksuz yargılandığını, bunun da çocukların psikolojini olumsuz etkilediğini söyledi.

Saadet Özkan ne mezunu?​

Saadet Özkan, 15 Haziran 1978’de İzmir’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünden mezun oldu.

Saadet öğretmen kaç yaşında?​

44 yaşında (1978)Saadet Özkan / Yaş

Saadet Özkan Hangi okul?​

Saadet Özkan Hangi okul?

UCİM kim kurdu?​

UCİM kim kurdu?
Türkiye’nin farklı illerinde gönüllü yapılanmaları da bulunan UCİM İzmir’de öğretmenlik yapan Saadet Özkan ve Mersinli iş adamı Yücel Ceylan’ın girişimleri ile 2017 yılının Temmuz ayında kuruldu.

UCİM gönüllüsü ne yapar?​

Derneğimiz; toplumsal bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarının yanı sıra bünyesinde barındırdığı pek çok gönüllü avukatı ile mağdur çocuk ve ailelere, hâlihazırda görülmekte olan davalarda hukuki destek, gönüllü psikologları eliyle ise psikolojik destek alınması konusunda rehberlik hizmeti vermekte, pek çok gönüllü üye …

Saadet Özkan kim?​

UCİM GENEL BAŞKANI | SAADET ÖZKAN Özel bir Akademiden Trainer Advanced Master Plus programı eğitimi alan Saadet Özkan, Kişisel Gelişimci uzmanı Yaşam Koçu, Öğrenci Koçu, Performans Koçluğu, Trainers Training, Kuantum, Gestalt Therapy, Hypnosis Master, NLP alanında çalışıyor.

Saadet öğretmen olayı, İzmir'in Menderes ilçesindeki bir okulda yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrenciye cinsel istismar olayını ortaya çıkaran Saadet Öğretmen olarak bilinen Saadet Özkan'ın yaşanan istismar olaylarına karşı duyarlılık oluşturmak ve mücadele etmek amacıyla 'Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'ni (UCİM) kurmasıyla gündeme gelmiştir.

Saadet Özkan, 15 Haziran 1978'de İzmir'de doğmuş olup Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği eğitimini tamamlamış ve aynı üniversitenin Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünden mezun olmuştur.

UCİM, yani 'Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği', İzmir'de öğretmenlik yapan Saadet Özkan ve Mersinli iş adamı Yücel Ceylan'ın girişimleri ile 2017 yılında kurulmuştur. UCİM'in amacı, cinsel istismar konusunda toplumsal bilinç oluşturmak, mağdur çocuklara ve ailelerine hukuki destek sağlamak, psikolojik destek sunmak ve benzeri konularda rehberlik hizmetleri vermek şeklinde özetlenebilir.

Saadet Özkan, eğitim hayatını tamamladıktan sonra Kişisel Gelişimci uzmanı olarak çalışmış ve pek çok alanda eğitim almıştır. Yaşam Koçu, Öğrenci Koçu, Performans Koçu, Trainers Training gibi konularda uzmanlaşmış olan Saadet Özkan, UCİM'in Genel Başkanı olarak çocuk istismarıyla mücadelede önemli bir rol üstlenmektedir.

Geri