AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rüyamda Cin Çarpması Gördüm

SoruCevap

Yeni Üye
Rüyamda evimizin mutfağındaydık 3-4 kişiydik hepimiz ocağa bakıyorduk ocakta büyük geniş bir tencereyle cezve vardı ve onlar birden oynadı etrafında döner gibi ve hepimiz korktuk geri çekildik hemen sonra ben ve kardeşim birden kendimizi yerde kapanmış sanki elektrik çarpar gibi cin çarpması oldu o arada sanki kendimizi izlediğimizide gördüm sonra zaten korkup uyandım ve hemen Nas ve İhlas surelerini okudum bildiğim bütün sureleri okudum rüyamın anlamı nedir acaba?

Cevap: Değerli ziyaretçimiz öncelikle yüce Mevla’mız rüyanızı hayra çevirsin. İnsanlar zaman böyle rüyalar görebilmektedir. Bu rüyayı görmenizin bir çok nedeni olabilir. Ama burada önemli olan inançlı ve iradeli davranmaktır ve bu tür rüyaları gereğinden fazla önenmsememektir. Çok doğru yapmışsınız Felak ve Nas sureleri çok tesirli surelerdir. Genelde insanlar bu tür bir rüya görünce etkisi altında kalabilmektedir ve bunun sonucu olarak tekrar tekrar benzer rüyalar görebilmektedirler. Bu nedenle size sitemizde yer alan Yatmadan Önce Okunacak Dualar ve Kötü Bir Rüya Görüldüğünde Ne Yapılmalı? başlıklı konulara başvurmanızı tavsiye ediyoruz.

Geri