AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ruyada Balta Gormek

haberci

Yeni Üye
Ağac kesmekte kullanılan keskin balta can yakmaya, gecim işlerinde cetinliğe; odun baltasıyla yaş ağacı kesmek şerre, belaya ducar olmaya; kış mevsiminde kuru odun kesmek yahut parcalamak mal ve paraya, sıhhat ve afiyete delalet eder (Toprak baltası iccin Bakınız; kazma )Ruyada balta gormek, sıkıntıda olunan konuda yardım geleceğini, hastalık varsa, tekrar sağlığına kavuşacağını belirtir Ruyada balta gormek, sıkıntılı yaşanılan konuda yardım geleceğini, sağlığı kotu ise sağlığına kavuşacağını belirtir Balta vurmak amaclarınıza ulaşmak icin cok caba sarf etmeniz gerekecek demektir Kırık balta, hastalık olacağına ve para kaybedileceğine işarettir Ruya sahibi bir kadınsa, zengin olmayan fakat cok iyi kalpli biriyle evleneceği anlamına gelir Hedeflerinize ulaşmak icin cok caba gostermeniz gerekecek Kırık bir balta, hastalığın ve para kaybının işaretidir

Rüyada baltayı keskin bir şekilde kullanarak ağaç kesmek, hayatınızda zorluklarla karşılaşabileceğinizi ve mücadele etmeniz gerekebileceğini ifade edebilir. Yaş ağacı odun baltasıyla kesmek ise olumsuz olaylarla karşılaşma ve belalara maruz kalma uyarısı olabilir. Kış mevsiminde kuru odun kesmek veya parçalamak ise maddi kazanç ve sağlık açısından olumlu gelişmelerin olabileceğine işaret edebilir.

Rüyada baltayı görmek, sıkıntı yaşadığınız bir durumda yardım alacağınızı veya varsa bir hastalığın geçeceğini işaret edebilir. Bu durumda, içinde bulunduğunuz zorlukları aşma ve sağlığınıza kavuşma gibi olumlu bir yola girdiğinizi gösterir.

Baltayı kullanarak hedefinize ulaşmak için çok çaba harcamanız gerektiğini ifade eder. Eğer baltanın kırık olduğunu görüyorsanız, hastalık ve maddi kayıplarla karşılaşabileceğinize işaret edebilir.

Eğer rüya sahibi bir kadınsanız, zengin olmayan ancak iyi kalpli biriyle evleneceğinizi simgeler. Bu durumda, maddi zorluklarla karşı karşıya olabilirsiniz ancak sevgi dolu bir ilişkinin sizi beklediğini gösterebilir.

Sonuç olarak, rüyada baltayla ilgili gördüğünüz detaylar ve durumlar, hayatınızdaki zorlukları aşma, sağlığınıza kavuşma, hedeflerinize ulaşma ve sevgi dolu ilişkilere adım atma gibi mesajları içerebilir. Bu rüyanın size özel anlamlarını dikkate alarak hayatınızda gerekli adımları atabilirsiniz.

Geri