AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ruyada Adam Kacırmak Gormek

haberci

Yeni Üye
Tiflisi Tabirleri: Cağdaş Ulema: Ruyada adam kacırmak; evlenmek ya da dostluk kurmak anlamına gelmektedir
Cocuk kacırmak; hic beklemediğiniz guzel bir fırsat yakalayacağınıza işarettir Ruyada adam kacırdığınızı ve ona eziyet ettiğinizi gormek iş yerinizdeki, okulunuzdaki veya cevrenizdeki bazı insanların sizin huzurunuzu kacırdığının işaretidir Ruyada adam kacıran birine yardım ettiğinizi gormek ve bu durumdan huzursuzluk duymak iyi yolda olmayan birine farkında olmadan yardım ve yataklık edeceğinize işaret eder Adam Kacırmak ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Rüyada adam kaçırmak genellikle evlenmek veya dostluk kurmak gibi olumlu anlamlara gelirken, çocuk kaçırmak beklenmedik şekilde güzel bir fırsat yakalayacağınıza işaret eder. Eziyet etmek ise iş yerinizde, okulunuzda veya çevrenizdeki insanların sizi huzurunuzdan edecekleri şeklinde yorumlanabilir. Birine yardım etmek ve bundan rahatsızlık duymak ise farkında olmadan kötü niyetli biriyle ilişki kurabileceğinizi gösterebilir. Rüyada adam kaçırmakla ilgili daha fazla detay veya yorum eklemek isterseniz yazmaya devam edebilirsiniz.

Geri