Rundll hatasi neden olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Rundll hatası neden olur?​

Adının göstermiş olduğu gibi, rundll hatası Windows Kayıt defterindeki DLL dosyalarıyla alakalıdır. Sonuç olarak, rundll hatasını gördüğünüzde mesaj başlatırken bir sorun oluştu, Windows bilgisayarınız dondurulmuş veya bir rundll hatası nedeniyle yavaş çalışacaktır.

Rundll ne demek?​

RunDLL bir Windows komut satırı yardımcı programıdır. ve önemli bir Windows bileşeni. Bu kritik bir Windows bileşenidir ve “C: \ Windows” dışında bir dizinde bulunmadığı sürece kaldırılmamalıdır . Rundll32.exe, kullanıcıların 32 bit DLL’den verilen bir işlevi tetiklemelerine izin verir.
Rundll hatası nasıl düzeltilir?
More videos on YouTube
- Başlangıç Onarımını kullanarak bozuk dosyayı değiştirin.
- 2. Virüsten koruma yazılımınızı kontrol edin.
- 3. scannow komutunu kullanın.
- Bozuk Rundll dosyasını değiştirin.
- Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin ve tüm sekmeleri kapatın.
- Bilgisayarınızın güncel olduğundan emin olun.

Belirtilen modül bulunamadı ne demek?​

USB belleğe erişemiyorsanız, USB belleği görüyor ve tıkladığınızda başlatmada sorun – Belirtilen modül bulunamadı hatası alıyorsanız, bu hatanın sebebi belleğe ve bilgisayarınıza bulaşan virüslerdir. Virüs bilgisayarınıza ve USB belleğe bulaştığında USB bellek tıklandığında otomatik olarak çalışacak dosyalar kopyalar.

Rundll32 nedir ne işe yarar?​

Rundll32.exe, DLL dosyalarının düzgün çalıştırılabilmesi için gerekli olan bir sistem dosyasıdır.
Flash bellek arızası nasıl giderilir?
Mantıksal Bozulan USB Flash Bellekten Dosya Kurtarma
- Adım 1: SD kartı PC’ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.

USB niye açılmıyor?​

Bazı USB yuvaları aşınmadan veya elektronik sorunlardan dolayı bozulabiliyor. Bu yüzden öncelikle flash belleğinizi taktığınız USB yuvasını kontrol etmelisiniz. Kullandığınız USB yuvasını farklı bir cihaz takarak deneyebilirsiniz.

Geri