Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

RTA nin sahibi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

RTA nın sahibi kimdir?​

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi belgesi verilen RTA Laboratuvarları 2018 yılında Güler Yatırım A.Ş. tarafından satın alınmıştır. RTA Laboratuvarları Güler Yatırım A.Ş. bünyesi altında ARGE ve Üretim faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Rtalb sermaye artırımı ne zaman?​

Rtalb sermaye artırımı ne zaman?
Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 16.03.2022 tarihli toplantısında, Şirketimizin 100.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı dahilinde 42.970.214 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 57.029.786 TL (2,72 oranında) artırılarak 100.000.000 TL’ye çıkarılmasına, iç kaynaklardan karşılanacak …

RTA Laboratuvarları ne üretiyor?​

RTA Laboratuvarları ne üretiyor?
RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, in vitro tanı cihazlarının araştırma, geliştirme ve üretimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Rtalb kaç tavan yaptı?​

%1,55
Son | Fark | Tavan
15,080 | 0,000 | 16,330

Murat Güler Rtalb kimdir?​

Murat Güler Rtalb kimdir?
Eski ünvanı Başkent Yatırım Ortaklığı A.Ş. olan Güler Yatırım Holding A.Ş.’nin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ağustos 2011’de kurulan Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ve Şubat 2012’de kurulan Güler Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nde kurucu ortak olarak görev almaktadır.

Güler Yatırım Holding sahibi kimdir?​

Güler Yatırım Holding sahibi kimdir?
GULER YATIRIM HOLDING A.S.
BİST Kodu | GLRYH
Kuruluş Tarihi | 18.08.2011
Genel Müdür | AYŞE TERZİ
Yönetim Kurulu Üyeleri | Murat GÜLER Ayşe TERZİ AYŞE HÜMAY YILDIZ ŞABAN ORÇUN KALKAN ATİLLA ESEN DİLEK ŞARMAN
Merkez Adresi | Beybi GİZ Plaza Meydan Sk. No:1 K:14 D:52 Maslak / İstanbul
Rtalb ne zaman halka arz olacak?​
RTA Laboratuvarları, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı A.Ş., 2 Haziran 2014 tarihi itibarıyla “RTALB” koduyla Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazarı’nda işlem görmeye başladı.

Bedelsiz sermaye artırımı olunca ne olur?​

Bedelsiz sermaye artırımı olunca ne olur?
Bedelsiz sermaye artırımı, şirketlerin kendi iç kaynaklarını kullanarak yapmış oldukları ve ortaklarından herhangi bir bedel istemeden hisse senedi dağıttıkları bir sermaye artırımıdır. Bu sermaye artırımı şirketler için finansman sağlamaz fakat bazı sebepler şirketleri bedelsiz sermaye artırımı yapmaya teşvik eder.

Rtalb cezası ne zaman bitiyor?​

Rtalb cezası ne zaman bitiyor?
RTALB ve GLRYH paylarında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 12/08/2020’dir.

Murat Güler ne mezunu?​

01.02.1971 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 1990-1996 yılları arası Gülmer Elektronik Sanayi ve Dış Tic.

Güler Yatırım Holding cezası ne zaman bitiyor?​

Güler Yatırım Holding cezası ne zaman bitiyor?

Murat Güler kimdir RTA?​

Murat Güler kimdir RTA?

Glryh cezası ne zaman bitecek?​

İlgili sıralarda geçerli olacak seans akışı ve seans durumlarına ilişkin bilgi 09/08/2019 tarih ve 2019/55 sayılı Borsamız duyurusunda yer almaktadır). RTALB ve GLRYH paylarında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 12/08/2020’dir.

A1 Yaşam Bilimleri A Ş kimin?​

A1 Yaşam Bilimleri A Ş kimin?
Ümit Fırat – Co-Founder – A1 Life Sciences | LinkedIn.

RTA Laboratuvarları, Güler Yatırım A.Ş. tarafından 2018 yılında satın alınmış olup, artık bu şirket bünyesinde ARGE ve üretim faaliyetlerine devam etmektedir. Güler Yatırım A.Ş. ise Güler Yatırım Holding A.Ş. tarafından kontrol edilmektedir. Güler Yatırım Holding A.Ş.'nin genel müdürü Ayşe Terzi, yönetim kurulu başkanı ise Murat Güler'dir.

Murat Güler, Güler Yatırım Holding A.Ş.'nin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ve Güler Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nde de kurucu ortak olarak yer almaktadır. Murat Güler, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

RTA Laboratuvarları, biyolojik ürünler, ilaç ve makine sanayi alanında faaliyet gösteren bir şirkettir. İn vitro tanı cihazlarının AR-GE'sini ve üretimini yapmaktadır. Ayrıca RTA Laboratuvarları'nın elinde bulundurduğu kayıtlı sermaye tavanı da sürekli olarak güncellenmektedir.

Şu anda RTA Laboratuvarları ile Güler Yatırım Holding A.Ş. Borsa İstanbul'da işlem görmektedir. RTA Laboratuvarları'nın işlem kodu "RTALB" olarak belirlenmiş olup, halka arzı 2 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşmiştir. Güler Yatırım Holding A.Ş.'nin halka arz durumuyla ilgili detaylı bilgi ise verilmemiştir.

Bedelsiz sermaye artırımı, şirketlerin iç kaynaklarını kullanarak hisse senedi dağıttıkları bir yöntemdir. Bu tür sermaye artırımları şirketlerin sermaye yapısını güçlendirmekte ve bazı durumlar için uygundur. RTA Laboratuvarları ve Güler Yatırım Holding A.Ş.'nin ceza durumlarına ilişkin bilgiler de belirtilmiştir.

Geri