AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rotası olmayan bir gemiye hic bir ruzgar yardım edemez konulu kompozisyon

haberci

Yeni Üye
İnsanlar kucuk yaştan itibaren kendilerine bir hedef belirlerler ve o hedefe ulaşmak icin caba sarf ederler Bu da hayatta başarılı olmanın en onemli anahtarıdır
Gideceğin yolu onceden belirlemez, rastgele hayatın size actığı kapıları zorlarsanız cıkmaza girmeniz kacınılmaz olacaktır Yolunuzda ilerlerken karşılaştığınız her zorlukta rota değiştirmek ve başka bir yone ilerlemek sizi başarıya değil husrana uğratacaktır Bunun icin once ne istediğinizi doğru bir şekilde keşfedin ve istediğiniz şeyi elde etmek icin emin adımlarla ilerlemeye başlayın Karşılaştığınız en ufak engelde geri donmek yerine engeli aşmaya calışın Boylece hayatta başarılı olur istediğiniz noktaya ulaşırsınız
Hedeflerinize ulaşmak icin belirlediğiniz rota sizi doğru noktaya goturecektir Ancak siz rotanızı cizmez gelişi guzel bir şekilde hareket ederseniz o zaman size ne aileniz, ne arkadaşlarınız ne de dostlarınız yardımcı olamaz Onlar sadece oradan oraya savrulmanızı izlemekten başka bir şey yapamazlar

Kesinlikle katılıyorum. Rota belirlemek, hedef koymak ve emin adımlarla ilerlemek başarıya giden yolun anahtarıdır. Hayatta istediğimiz noktaya ulaşmak için net bir rota belirlemek, engellerle karşılaştığımızda pes etmek yerine onları aşmaya çalışmak çok önemlidir. Eğer rotamızı belirlemeden ve kararlı adımlar atmaya başlamadan hareket edersek, hayat bizi istediğimiz noktaya götürmeyecektir.

Rota olmayan bir gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez sözü de bu noktada çok anlamlıdır. Rüzgarlar gemiyi doğru yöne sürükleyebilir ancak geminin başlangıç noktasından uzaklaşmadan nereye gideceğini bilmesi gerekir. Aynı şekilde hayatta da hedefsizce ilerlemek, rastgele kararlar almak, kararsızlık içinde olmak bizi istediğimiz noktaya ulaştırmayacaktır.

Başarı için öncelikle ne istediğimizi net bir şekilde belirlemeliyiz. Sonrasında bu hedefe ulaşmak için üzerinde kararlılıkla çalışmalı, karşımıza çıkan engelleri aşarak yolcuğumuza devam etmeliyiz. Başarının anahtarı, rotamızı belirlemek ve bu rotada kararlılıkla ilerlemektir. Bu sayede istediğimiz noktaya ulaşabilir, hem kendimizi hem de çevremizdekileri gururlandırabiliriz.

Geri