Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ronaldo neden alkol icmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ronaldo neden alkol içmiyor?​

Asla alkol içmez çünkü babasının ölümüne neden olmuştur.

C Ronaldo nasıl biri?​

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmektedir. Koyu bir Katolik aile içinde dünyaya gelen Ronaldo, oldukça duygusal ve dinine bağlı bir kişiliktir.
Ronaldo alkol içer mi?
Ancak CR7’nin idolü çocukluğundan beri Superman’di. 5- Ronaldo babasını henüz 22 yaşındayken genç yaşta alkol yüzünden kaybetti daha sonra belli bir süre uyuşturucu bağımlısı kardeşiyle yaşadı. Bu yüzden Ronaldo alkol ve sigaradan uzak duruyor.
Ronaldo neden sakal uzatmıyor?
İki maçta attığı 4 golle Dünya Kupası’na damga vuran Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo neden keçi sakalı bıraktığını açıkladı. “İspanya maçından önce saunadaydık, Quaresma ile şakalaşıyordum. Tıraş olmaya başladım ve keçi sakalı bıraktım. İspanya maçında gol atarsam Dünya Kupası bitene kadar kesmeyeceğimi söyledim.

Ronaldo da neden dövme yok?​

Düzenli bir kan bağışçısı olan Ronaldo’nun, dövme yaptırması halinde bu özelliğini kaybedebileceği endişesiyle dövme yaptırmadığı belirtildi. 2017’de iki kez kan verdiğini sosyal medya hesabından duyuran Ronaldo, eski takım arkadaşı Carlos Martin’in oğlu için düzenli olarak ilik veriyor.

C Ronaldo bu sezon kaç gol attı?​

Ronaldo, 130 golü Man United ile, 450 golü Real Madrid formasıyla, 101 golü Juventus ve 5 golü de Sporting forması ile kaydetti. Portekizli yıldız, milli forma ile de 115 gol attı. Yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi’nde, Real Madrid’de, erkek milli takımlar seviyesinde en golcü oyuncu konumunda bulunuyor.
Ronaldo nasıl besleniyor?
Portekizli süper starın kazanan ruhuna sahip olduğunu vurgulayan Daouda Peeters, “Cristiano her zaman aynı şeyi yer. Brokoli, tavuk, pirinç, bir litre su ve yanından kesinlikle cola olmadan” dedi. Baron, Ronaldo’nun pahalı yiyeceklerle değil; tamamen doğal, organik ve sağlıklı beslendiğini belirtti.
Ronaldo Herbalife kullanıyor mu?
Herbalife, Ronaldo’nun resmi beslenme sponsoru oldu. İspanyol Real Madrid kulübünün Portekiz asıllı oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun resmi beslenme sponsoru, global beslenme şirketi Herbalife oldu. Sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor.

Ronaldo hangi takımla anlaştı?​

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna kattığını açıkladı. 36 yaşındaki oyuncu, 2009 yılında ayrıldığı İngiliz ekibine 12 yıl aranın ardından geri döndü.

Geri