AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ronaldo en fazla kac km hizla kostu?

Editör

Yeni Üye

Ronaldo en fazla kaç km hızla koştu?​

Cristiano Ronaldo – 38,6 km/s.

Messi mi daha hızlı koşuyor Ronaldo mu?​

Messi mi daha hızlı koşuyor Ronaldo mu?
RONALDO MESSİ’DEN 30 KM DAHA FAZLA KOŞTU! Gücünü ve hızını doğru yerde ve doğru zamanda kullanan Messi, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde toplam 31,6 km yaparken, Ronaldo ise 61 km ile çok daha fazla efor sarf etti. Ancak bu durum akıllara Einstein’ın, “Dehanın 10’da 1’i yetenek 10’da 9’u da çalışmaktır” sözünü getirdi.

Gareth Bale kaç km hızla koşuyor?​

Gareth Bale kaç km hızla koşuyor?
2. Gareth Bale. Saatte 34.7 km hızla koşuyor.

Salah kaç km hızla koşuyor?​

98 hız puanı bulunan bu iki oyuncu Salah’a gelen güncelleme ile artık birinciliği değil ikinciliği paylaşacak. Yapılan güncelleme ile Salah’ın değerlerinden tek yükselen kısım oyuncunun hızı değil. Hızı 99’a çekilen oyuncunun Dribbling’i 96’ya, Şutu 93’e, pası da 91’e yükseltildi.

Messi kaç km hızla koşuyor?​

Messi kaç km hızla koşuyor?
Zaman zaman sahada yürüdüğü gerekçesiyle eleştirilen Lionel Messi PSG’nin Devler Ligi maçlarında ortalama 8.3 kilometre koşarken, Wolfsburg’un kalecisi Koen Casteels bile 6.2 kilometre ile kalede olmasına rağmen Ronaldo’yu geçmiş durumda.

Adama Traore kaç km hız yapar?​

Adama Traore kaç km hız yapar?
Adama Traore: “100 metrede kendimi test etmeyi hiç düşünmedim ama isterim. GPS sahadaki hızımı ölçüyor, bazen ben de şaşırıyorum ama benim oyun stilimde hız var.” 🌪Traore’nin saatteki hızı, 37 km. Bu da 100 metreyi, 9.73 saniyede koşabileceği anlamına geliyor. Adama Traore dedik Usain Bolt çıktı.

Ronaldo kaç km koşuyor?​

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde en az 75 dakika forma giyen 72 forvetten 67’sinin maç başına koşu mesafesi ortalaması Ronaldo’nun üstünde yer alırken, Ronaldo 90 dakikada ortalama 5.9 kilometre mesafe kat ediyor.

Adama Traore ne kadar hızlı?​

Adama Traore ne kadar hızlı?
Adama Traore: “100 metrede kendimi test etmeyi hiç düşünmedim ama isterim. GPS sahadaki hızımı ölçüyor, bazen ben de şaşırıyorum ama benim oyun stilimde hız var.” 🌪Traore’nin saatteki hızı, 37 km. Bu da 100 metreyi, 9.73 saniyede koşabileceği anlamına geliyor.

Usain Bolt saatte kaç km?​

Usain Bolt saatte kaç km?
Dünya’nın en hızlı kısa mesafe koşucusu olan Usain Bolt’un çıkabildiği maksimum hız yaklaşık 44.72 km/h’tir yani 12,2 m/s (saniyede 12,42 metre).

Adama Traore neden kaslı?​

“Ağırlık çalışmıyorum” Hızı, kaslı ve güçlü fiziği ile gündeme gelen Traore, “İnanması zor biliyorum ama ağırlık kaldırmıyorum. Vücudum genetik. Antrenman yapıyorum ve çabucak kas yapabiliyorum.

Ronaldo, en fazla 38,6 km/s hızla koşmuştur. Bu oldukça etkileyici bir hızdır.

Messi ve Ronaldo'nun hızları karşılaştırıldığında, Ronaldo'nun daha hızlı koştuğunu görebiliriz. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon toplam 31,6 km koşan Messi'ye karşın, Ronaldo 61 km mesafe kat etmiştir.

Gareth Bale ise saatte 34.7 km hızla koşmaktadır.

Salah ise 98 hız puanına sahip olup son güncelleme ile hızı 99'a çıkarılmıştır. Dribbling, şut ve pas gibi diğer yetenekleri de yükseltilmiştir.

Messi'nin ortalama 8.3 kilometre koştuğu belirtilmiştir.

Adama Traore, saatte 37 km hızla koşmaktadır ve 100 metreyi 9.73 saniyede koşabilecek düzeydedir.

Ronaldo ise 90 dakikada ortalama 5.9 kilometre koşmaktadır.

Usain Bolt ise yaklaşık olarak saatte 44.72 km hıza ulaşabilmektedir.

Adama Traore'nin kaslı ve güçlü fiziği genetik yapıya dayandığını belirtmiş ve ağırlık kaldırmadığını, sadece antrenman yaptığını söylemiştir. Videoya gelince, paylaştığınız medya içeriğine ulaşamıyorum. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

Geri