- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Rom atmak zararlı mı?
CUSTOM ROM ZARARLARI! Bu yazılımları çok kullanmak, telefonunuzu bağımlı hale getirebilir, telefonda ısınma problemleri oluşabilir, bazı yazılımı yapamayan yazılımcılar yüzünden yazılım telefonunuza zarar verebilir ve telefonunuz garantiden çıkar. Ayrıca eğer işte bilginiz yoksa, sıkıntı oluşur.Custom ROM güvenli mi?
Custom Rom adı üstünde özelleştirilmiş ROM. Bu tür romlar zaten çeştli gruplar tarafından hazırlanır. Kimse güvenirlikle ilgili sana garanti veremez.Romla ne iyi gider?
Rom, buzla, sodayla, kolayla (Cuba Libre), limon suyuyla (Daiquiri), farklı meyve sularıyla (Piña Colada), kısacası birçok farklı şekilde içilebilir.
Custom rom için root gerekli mi?
Telefondan telefona, rom’dan, rom’a değişebilir tabi. CWM yüklemek ve CWM üzerinden ROM yüklemek için root gerekmiyor (Samsung Cihazlarda). Eğer telefon üzerinden yükleyecekseniz root gerekiyor.
Rom ne ise yarar?
Stock ROM olarak bahsettiğimiz şey, akıllı telefonunuzu satın aldığınızda telefonun içerisinde bulunan stok yazılımdır. Markaların kendilerine göre işletim sistemini özelleştirerek telefonlarına entegre ettiği yazılım stok ROM olarak geçer.Romla ne içilir?
Root olmadan rom atılır mı?Root yapmanız gerekmez, ROM yüklerseniz zaten root otomatik olarak etkinleşecektir.
Telefona ROM atmak ne işe yarar?
İçeceğin tarifi kesinlikle gizli tutulur. İçecek, hafif bir vanilya ipucu ile taze karamel ve meyve notalarına sahiptir. Sonunda biber aroması ortaya çıkıyor. Romu kola ile içebilir veya nane ve limon ve soda (Mojito kokteyli) ile karıştırabilirsiniz.
Android ROM, Android işletim sistemi kullanan akıllı telefon veya tabletlerin işletim sistemi yazılımıdır. Android ROM (Read Only Memory) yazılımları, cihazların içinde yer alan ve yalnızca okunabilen disk alanı üzerinde yer almaktadır.
Root yapmadan rom yüklenir mi?
Root yapmanız gerekmez, ROM yüklerseniz zaten root otomatik olarak etkinleşecektir. ROM yüklemenin en büyük ve genel dezavantajı garantinin gitmesidir.