AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rocka Yarın Olmayacak Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Rocka Yarın Olmayacak
Rocka Yarın Olmayacak şarkı sozleri
Sondur ışıkları bırak saklansın suratın aynada
Yenik duşer omuzların gucun kalmadı inan yarınlara
Susturamazsın guluşlerini bırak duşlerine hayran kalsın
Yaptığın hataların ustunu ort soğuk bu gece uyanır ansızın
Sondur ışıkları bırak saklansın suratın bana benzer aynada
Yenik duşer gozlerim hic inanmadım aslında yarınlara
Susturamazsın guluşlerinle bırak duşlerim sensiz kalsın
Yaptığın hataların ustunu ortme sakın bu ben unutur ansızın
Karlar yağar ustume,bide sen ne olur gelme ustume
Hadi hadi anlat bana nerde , sende var
Ama her tarafta sen varsan asla yarın olmayacak
Kacmak gerek bazen hic yorulmadan
Susmak gerek bazen hic konuşmadan
Ağlamak gerek bazen hic utanmadan
Gitmek gerek bazen SENİ HİC UYANDIRMADAN

Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Rocka Yarın Olmayacak" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici bir hava taşıyor. Şarkıda yer alan ifadeler insanın duygusal iniş çıkışlarını ve hayatta karşılaşılan zorlukları anlatıyor. İnsanın kendi iç dünyasıyla hesaplaşması ve geçmişte yapılan hataları düşünmesi şarkının temel temasını oluşturuyor.

Sözlerdeki metaforlar ve anlatım tarzı dinleyenin duygularına hitap ediyor. Özellikle "Sondur ışıkları bırak saklansın suratın aynada" cümlesi insanın kendisiyle yüzleşmesini, kendi iç dünyasında kaybolmasını anlatıyor. "Karlar yağar üstüme, bide sen ne olur gelme üstüme" cümlesi ise bir çeşit ayrılık ve yalnızlık duygusunu işaret ediyor.

Şarkının son kısmındaki "Gitmek gerek bazen SENİ HİÇ UYANDIRMADAN" cümlesi ise belki de bir ilişkide ya da hayatta bazen kaçarak, susarak, ağlayarak ya da sessizce uzaklaşmanın gerekliliğine vurgu yapıyor.

Sonuç olarak, sözlerin derinliği ve duygusallığı dinleyicinin iç dünyasına dokunabilir ve onlara farklı duygular yaşatabilir. Şarkı, insanın karmaşık duygularını yansıtan güçlü bir ifade biçimine sahip. Dinleyenler için anlamlı ve etkileyici olabileceği kesin.