AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Robert Koleji kac TL?

Editör

Yeni Üye

Robert Koleji kaç TL?​

2. Sanıyorum en pahalı okul Robert Koleji. 2020-2021 dönemi için yıllık ücreti 167.000 TL. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, Özel Amerikan Robert Lisesi’nde eğitim almaya hak kazanan, ancak kısıtlı finansal olanaklara sahip öğrencilere mali yardım sağlanmaktadır.

1974 yılı yarıyıl tatili ne zaman?​

1974 yılı yarıyıl tatili ne zaman?
Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, 1973-1974 eğitim-öğretim yılı 10 Eylül 1973 Pazartesi günü başlayacak. Birinci yarıyıl, 8 Şubat Cuma günü sona erecek. Öğrenciler, 11-25 Şubat tarihleri arasında yarıyıl tatili yapacaklar.

Robert Koleji aylık ne kadar?​

Robert Koleji kayıtları 2019-2020 eğitim yılında 153 bin lirayken 2020-2021 yılında 167 bin olacak. “Bu seneki artış oranlarımız ortalama yüzde 11-12 civarlarında olacak. Makul bir artış yapıldı.

Osmanlı Devleti’nde Türklere ait ilk özel okul aşağıda verilen dönemlerin hangisinde açılmıştır?​

Osmanlı Devleti’nde Türklere ait ilk özel okul aşağıda verilen dönemlerin hangisinde açılmıştır?
Özcan çeşitli kaynaklar- dan derlediği bu bilgileri naklettikten sonra “Şimdiki bilgilere göre Şemsi Efendi Mektebi, Cemiyet-i Tedrîsiye-i İslâmiye tarafından 1865 yılında Page 7 • Şimşek, Osmanlı Devletinde Özel Okullar ve İlk Türk Özel Okulunun Tarihçesine Dair Yeni Bilgiler • 215 • KIŞ 2014 / SAYI 68 bilig İstanbul’ …

Robert Kolejine girmek için kaç puanla girilir?​

Geçen yıl 479 taban puanla ilk kayıtları açan Robert Kolej’de bu yıl taban puan 468, kontenjan da kız 101, erkek 101 olarak açıklandı.

Robert Koleji %100 burs veriyor mu?​

Robert Koleji %100 burs veriyor mu?
Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, Robert Kolej’de eğitim almaya hak kazanan, ancak kısıtlı finansal olanaklara sahip öğrencilere mali yardım sağlanmaktadır. Okulumuzda yalnızca ihtiyaca yönelik burs verilmekte olup, başarıya dayalı burs sistemi bulunmamaktadır.

1979 yılı sömestr tatili ne zaman?​

1979-80 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili aralıksız 52 gün sürdü. Oysa eğitim öğretim takvimine göre yarıyıl tatil takvimi 28 Ocak-8 Şubat olarak belirlenmişti.

Eğitim ve öğretimin başladığı tarihten sonraki eğitim ve öğretim yılının başladığı tarihe kadar geçen süreyi ifade eden kavram nedir?​

Eğitim ve öğretimin başladığı tarihten sonraki eğitim ve öğretim yılının başladığı tarihe kadar geçen süreyi ifade eden kavram nedir?
Öğretim yılı; Ders yılının başladığı tarihten ertesi ders yılının başladığı tarihe kadar geçen ara ve yarıyıl tatilleri ile yaz tatilini de içine alan süredir.

Robert Koleji ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Robert Koleji'nin 2020-2021 dönemi için yıllık ücretinin 167.000 TL olduğunu ve aylık ücretinin ortalama 13.916,66 TL olduğunu öğrendik. Ayrıca, okulun fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda mali yardım sağladığı bilgisini de aldık.

Robert Koleji'ne giriş için geçen yılın taban puanının 479 olduğunu, bu yıl ise taban puanın 468 olduğunu ve kız-erkek kontenjanlarının her birinin 101 olduğunu belirttiniz. Böylece bu yıl için giriş şartlarının ne olduğu hakkında da bilgi sahibi olduk.

Robert Koleji'nin %100 burs verip vermediği konusunda da bilgi verildi. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, okulun mali yardım sunduğu ve ihtiyaca yönelik burslar verildiği ifade edildi.

Son olarak, eğitim ve öğretimin başladığı tarihten sonraki eğitim ve öğretim yılının başladığı tarihe kadar geçen süreyi ifade eden terimin "öğretim yılı" olduğu belirtildi. Bu kavram, ders yılı başlangıcından bir sonraki ders yılı başlangıcına kadar olan zaman dilimini kapsar.

Eğitim ve öğretim ile ilgili detayları paylaştığınız için teşekkürler! Eğer başka sorularınız varsa ya da başka bilgi paylaşımı yapmak isterseniz bana yazmaktan çekinmeyin.

Geri