Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Rixos kac tane oteli var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Rixos kaç tane oteli var?​

Toplam sıralamada üçüncü olan Rixos, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük yerli zinciri unvanını taşıyor. Rixos Grubu’nun 15’i yurtdışında olmak üzere 26 otelinde 8 bin 721 oda bulunuyor.
Rixos hangi illerde var?
Uzun Konaklama İndirimi %5 (Min.5-6 Gece) Rixos Downtown Antalya.

Türkiye’de kaç Rixos var?​

17 yıl önce kurulan Rixos Hotels, yurtiçi ve yurtdıiında büyümesini sürdürüyor. Firma sekiz ülkede 27 oteliyle hizmet veriyor. Bu otellerin 12’si Türkiye’de 15’i ise yurt dışında.
Fettah Tamince Rixos kimdir?
Fettah Tamince kimdir? Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanıdır. Fettah Tamince, 1972 yılında Van, Çaldıran’da Salih ile Zahide çiftinin 4’ü kız 9 evladının en büyüğü olarak doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Çaldıran’da okudu.
Rixos Otellerinin sahibi olan Fettah Tamince aynı zamanda Sembol inşaat şirketinin de patronu. Fettah Tamince aslen Van’lı. Fettah Tamince’nin eşinin ismi Duygu Tamince ve 3 çocukları var. Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Fettah Tamince, 1972 yılında Van, Çaldıran’da dünyaya geldi.
Rixos hangi ülkelerde var?
Türkiye’nin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Hırvatistan, İsviçre, Rusya ve Kazakistan’da bulunan Rixos, geçtiğimiz yıl da önemli bir yatırıma imza atmıştı.

Türkiye’de kaç tane Rixos var?​

Rixos Otelleri satıldı mı?
Türkiye’nin en büyük otel ve tatil köyü zincirlerinden Rixos, “yüzüktaşı” diye nitelenebilecek değerdeki bir halkasını elden çıkardı. Rixos Grubu, Rixos Premium Tekirova’yı Hüsnü Özyeğin’in sahip olduğu Fiba Grubu’na sattı…

Geri