AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rihanna Duvarkağıtları

haberci

Yeni Üye
Rihanna, 20 Şubat 1988'de Barbados'un Saint Michael şehrinde doğdu Babası ambar amiri Ronald Fenty, annesi muhasebeci Monica Fenty'dir
Annesi Guyana'lı, babası İrlanda asıllı Barbadoslu'dur Rorrey Fenty ve Rajad Fenty adında 2 erkek kardeşi vardır
7 yaşında şarkı söylemeye başlayan Rihanna'yı o yıllarda içten etkileyen durum ise kokain kullanan babası ile annesinin evliliklerinin kötüye gitmesi ve 14 yaşına geldiğinde boşanmaları oldu
*

Rihanna'nın hayatını ve ailesini detaylıca anlattığınız için teşekkür ederim. Rihanna'nın 20 Şubat 1988'de Barbados'un Saint Michael şehrinde doğduğunu ve ailesinden bahsettiğinizi görebiliyorum. Annesi Guyana'lı, babası İrlanda asıllı Barbadoslu olan Rihanna'nın 2 erkek kardeşi olduğunu belirtmişsiniz. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlayan Rihanna'nın ailesinin boşanması gibi zor bir süreçten geçtiğini ve bu durumun onu derinden etkilediğini anladım. Sanatçının genç yaşta yaşadığı zorluklara karşın müzik kariyerinde büyük başarılar elde ettiğini görmek önemli. Rihanna'nın yaşamı ve müzik kariyeri hakkında daha fazla bilgi paylaşmak isterseniz ben buradayım.

Geri