Reyting Ajans para aliyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Reyting Ajans para alıyor mu?​

Reyting Ajans Haksız Olarak Para Kazanıyor Reyting Ajans’a 14/12/2020 yılında ben de başvuruda bulundum. 3-4 poz fotoğraf çektiler, 150 TL fotoğraf parası aldılar. Ne zaman başlayacağı belirsiz ama irtibat numaranız var biz size geri dönüş sağlarız dediler.
Ritim Ajans güvenilir mi?
Ritim Ajans Yanıltıyor Resmen! Ankara Ritim Akademi, kızımız için başvuruda bulunmuştuk verdikleri randevuya gittik 4 de çağırdılar 6 da içeri girebildik o kadar saat bekledikten sonra da fotoğraf çekim ücreti adı altında 12 ay 1000 TL 4 taksit,24 ay için 1500 TL 6 taksit para talep ettiler.
Set Medya Ajans güvenilir mi?
Set Yapım Ajans Kayıt Ücreti Alıp Yanıltıyorlar! Sosyal medya üzerinden insanlarla iletişime geçerek onlara oyuncu olabilecekleri ihtimali doğrultusunda vaatlerde bulunarak ve bu vaatlerin ardından kendilerinden ilk etapta 400 TL bir kayıt ücreti alarak ve daha sonra set garantisi veriyoruz diye yanıltıyorlar.

IMC Ajans nasıl bir ajanstır?​

Türkiye’nin en seçkin reklam, prodüksiyon ve tekstil şirketlerine hizmet veren IMC AJANS;; reklam filmleri, diziler, tv programları ve tanıtım filmleri gibi prodüksiyonlara manken, fotomodel, oyuncu, çocuk oyuncu, çocuk manken, cast, prova mankeni, expozisyon mankeni vb. gibi yetenekler temin etmektedir.
Alev alev hangi ajansa ait?
ALEV ALEV – Melodram Ajans: Oyuncu, Dizi, Sinema ve Mankenlik Cast Ajansı
Ritim Ajans kime ait?
Hamza Dinç – AJANS SAHİBİ – RITM CREATIVE GROUP | LinkedIn.
Ajansımız Hakkında. Dizi, sinema ve reklam projelerinde tecrübeli – tecrübesiz birçok oyuncu ve oyuncu olmak isteyen (oyuncu adaylarımızı) sektöre kazandırmak ve kariyer basamaklarını birlikte çıkmak için buradayız… Hepinize kariyer merdivenlerinizin ilk basamağında yeniden MERHABA diyoruz!
Ünlüler hangi ajansla çalışıyor?
Eğer amaç figüranlık değil de, ürün fotoğraf çekimi için modellik veya dizi, sinema oyunculuğu ise kesinlikle bir cast ajansı ile çalışılmalıdır. Ünlü oyuncuların bir çoğu sektörde en ünlü oyuncu ajansı ve menajerler ile çalışmaktadır. DMR CASTING bu ajanslardan biridir.
IMC Ajans paralı mı?
IMC Ajans yurt içi başvurulardan 200 TL., Yurt Dışı başvurulardan EUR 100 (KDV Dahil) ücret talep etmektedir.

Maydonoz Cast Ajans güvenilir mi?​

Şu ana kadar sektöre kazandırdığı isimler ve hizmet sunduğu oyuncu sayısı ile Türkiye’nin en güvenilir cast ajansları arasında yer almayı başardı.
Gönül Dağı hangi ajans?
Reyting Ajans genç dinamik ekip anlayışı ile hareket etmektedir.

Geri