AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Reyhan Budak kimdir?

Editör

Yeni Üye

Reyhan Budak kimdir?​

Budak,Türk Psikologlar Derneği üyesidir, kurucusu olduğu Fenomen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim merkezinde psikoterapi, psikolojik danışmanlık ve kurumlara eğitim hizmetleri vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Beyhan Budak evli mi?​

İkinci yüksek lisansını “Klinik Psikoloji” alanında İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Beyhan Budak evli ve iki çocuk babasıdır. Uzun yıllar T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir hastanede çalıştıktan sonra istifa etmiştir ve psikoterapi ve eğitim çalışmalarına kurucusu olduğu merkezde devam etmektedir.

Beyhan Budak doğum günü ne zaman?​

Beyhan Budak doğum günü ne zaman?
1985 (37 yıl yaşında)Beyhan Budak / Doğum tarihi

Beyhan Budak kaç yaşında?​

Beyhan Budak kaç yaşında?
37 yaşında (1985)Beyhan Budak / Yaş

Beyhan Budak hangi hastanede çalışıyor?​

Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı ve Eğitim Araştırma Hastanesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra özel sektöre geçiş yaptım. Lisans eğitimimden sonra Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (2011) ve Klinik Psikoloji (2016) alanlarında yüksek lisans yaptım.

Beyhan Budak Hangi üniversite mezunu?​

İstanbul Esenyurt Üniversitesi2016Gazi Eğitim Fakültesi2011İstanbul ÜniversitesiBeyhan Budak/Eğitim

Beyhan Budak hangi gazetede yazıyor?​

Beyhan Budak hangi gazetede yazıyor?
Beyhan Budak – Milliyet Köşe Yazarları

Beyhan Budak a nasıl ulaşabilirim?​

Beyhan Budak a nasıl ulaşabilirim?
Telefon: 0312 4464076 Whatsapp: +905321602665.

Psikolog randevusu ne kadar?​

Psikolog ücretleri 2021 yılında 150 TL ile 1.250TL arasında değişiklik göstermektedir. Pedagog ücretleri 2021 yılında 140 TL ile 1200 TL arasında değişmektedir. Aile Terapisi ücretleri 2021 yılında 200 TL ile 1300 TL arasında değişmektedir.

Psikolog Beyhan Budak nerede çalışıyor?​

Ancak kurucusu olduğum Fenomen Psikoloji’de çalışan klinik psikologlardan hem yüz yüze hem de online olarak randevu alabilirsiniz. Telefon: 0312 4464076 Whatsapp: +905321602665.

Beyhan Budak nasıl ulaşabilirim?​

Beyhan Budak nasıl ulaşabilirim?

Beyhan Budak'a ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Telefon: 0312 4464076
Whatsapp: +905321602665

Fenomen Psikoloji'de çalışan Beyhan Budak, klinik psikologlardan hem yüz yüze hem de online olarak randevu almanıza olanak sağlamaktadır. İlgili iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.

Geri