Retweet yapinca ne oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Retweet yapınca ne oluyor?​

Twitter’ın Retweet simgesini kullandığınızda, Retweetiniz veya Alıntı Tweetiniz paylaştığınız Tweeti işaret eder. Biri Alıntı Tweetinize yanıt verdiği zaman, orijinal Tweetin yazarı otomatik olarak sohbete eklenmez. Orijinal Tweetin yazarını eklemek istiyorsanız kullanıcı adından bahsetmeniz gerekir.
Tweete cevap vermek ne demek?
Eğer bir kişiyi tweetinize ekleyerek paylaşım yapmak istiyorsanız önce @ tuşuna basarak kişinin Twitter adını yazmanız yeterli olacaktır. Yine birine cevap yazmak için tweetin altında bulunan cevapla tuşuna basabilirsiniz. Retweet yapmak için de tweet altında bulunan butonlardan retweet olana basılmalıdır.
Atılan bir tweet nasıl silinir?
Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil’e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.

Twitter’da retweet etmek ne demek?​

Twitter’ın Retweet özelliği sayesinde hem siz, hem de diğer kullanıcılar belirli bir Tweeti takipçileriyle çabucak paylaşabilirler. Kendi Tweetlerinizi veya başka birinin Tweetlerini Retweetleyebilirsiniz. İnsanlar bazen başkasına ait bir içeriği paylaştıklarını belirtmek için Tweetlerinin başına “RT” yazarlar.
Twitter mention atmak ne demek?
twitter’da bahseden, cevaplayan gibi bir şey..
Twitter bahsettikleri kişiler yanıtlayabilir nasıl yapılır?
Kimlerin Tweetinizi yanıtlayabileceğini seçmek için küre simgesinin yanındaki Herkes yanıtlayabilir öğesine tıklayın veya dokunun.
- Herkes: Bu, şu anda varsayılan seçenektir.
- Takip ettiğiniz kişiler: Takip ettiğiniz kullanıcıların yanı sıra Tweette bahsettiğiniz herkes yanıtlayabilir.
Retweetleri nasıl kapatabilirim? Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS’ta dişli simgesine veya web ve Android’de taşma simgesine dokunun).
Başkasının attığı mention nasıl silinir?
Twitter’ın hali hazırdaki özellikleri arasında attığınız tweetlere gelen yorumları (mention) silme özelliği bulunmamaktadır.

Geri