Reno 12 neden tekleme yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Reno 12 neden tekleme yapar?​

Araçta tekleme yapması için elektrik sistemin de Bujiler, buji kablosu, Konjektör ve distribütörün kontrol edilmesi gerekir bunların hepsini 0 değiştirsen bile para tutmaz, 2. olarak sorun bulunamazsa karbüratör, ve LPG mikserinin kontrol edilmesi gerekir.

Renault Toros 100 km ne kadar yakar?​

Yukarıda yaptığınız ölçümü de bu şekilde yaptığınız için doğru kabul edersek yine de arabanızda aşırı bir tüketim söz konusu.Bir litre benzin 4.32 TL olduğuna göre sizin Toros 100 km.de yaklaşık 20 lt yakıyor demektir ki çok büyük bir rakam.Arabanız yağ eksiltir mi, o da bir faktör.
Renault Toros kaç motor?
Renault Toros
96 Toros ne kadar?
Renault Toros 2.El Fiyatları

Toros benzin deposu kaç litre benzin alır?​

BOYUTLAR

Toros km başına ne kadar yakar?​

EKONOMİ
Renault 12 100 km ne kadar yakar?
ancak kayın pederin daha öncede torosu vardı defalarca denedim 100 km de uzun yolda 10 litre gaz tüketiyordu. Bendeki katalogda hızlanma süresi 14.7 idi . Ayrıca 7 lt olan yakıt tüketimi 90 km/h sabit şehir dışı tüketimi verisidir. Ben şehir içinde benzinle 9.5 – 14 lt arası yakıt tüketiyorum.
Reno 12 ler kaç motor?
1983’ten itibaren ise Renault 12 1400 cm³ motoruyla üretilmeye başlandı.

Renault toros mu Broadway mi?​

Sağlamlık yönünden ikiside hemen hemen aynı,Toros tarlaya bayıra daha iyi gider. Köyde,avda falan kullanmayacaksan Broadway daha iyi seçim olur. En azından biraz daha modern içi falan. Elektrikli cam bile var.

Sahibinden Toros fiyatları ne kadar?​

OĞUZ OTOMATİV’DEN 1998 MODEL TOROS. 64.500 TL.
Toros taksi fiyatları ne kadar?
1992 MODEL KAZASIZ MASRAFSIZ TOROS. 50.000 TL. Adana. Kozan.
Renault 12 Nasıl bir araba?
Sağlamlığı yüzünden hala Türkiyede çoğu insanın satmadığı ve bindiği bir araçtır.Sağlamlığının sebebleri ise kullanılan malzemelerin sağlam ve ağır parçalar olması,basit yapısı,kara şanzımanlı olması,önden çekiş standart Renault 12 motoru,iyi atılmış astar ve boyası yüzünden kolay çürüme yapmayan kasa ve alaşımlı …

Renault Toros mu Broadway mi?​

Şahin kaç litre benzin alır?​

Geri