AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Renault Clio Symbol nasil bir arabadir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Renault Clio Symbol nasıl bir arabadır?​

tam bir fiyat-performans aracı. bu motorla bu torku nasıl yakalamış renault inanılır gibi değil. çok seri ve gayet az yakan bir araç. ben 5 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. eksi yönleri tüm b segment araçlarda olan klasik eksikler; konfor,malzeme kalitesi vs..

Sembol alırken nelere dikkat edilmeli?​

1- Bu araçlar ticari olarak kullanılmaya çok yatkın oldukları için km’sinin orijinal olduğunu muhakkak teyit etmelisiniz. 2- Yakıt deposu şamandırası arızası sıklıkla vermektedir, sebebi kötü yakıttır. 3- Depo şamandırasında bulunan bir sensör, kötü yakıt durumunda arıza ışığını yakarak kullanıcıyı uyarıyor.

Joy pakette neler var?​

Joy pakette neler var?
tamamı (20)
- Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları
- Yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu
- Lastik tamir kiti
- (ABS) Anti Blokaj Fren Sistemi
- Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
- (AFU) Acil Fren Destek Sistemi
- Yan ve perde hava yastıkları
- 4,2″ TFT gösterge ekranı

Renault Symbol Touch kaç beygir?​

Renault Symbol Touch kaç beygir?
Renault Symbol Touch 1.5 dCi 90 BG.

Renault Symbol 1.5 dci alınır mı?​

Uygun fiyatlı sorun çıkarma olasılığı az olan otomobiller arasında bulunan Renault Symbol, 1.5 Dci motor seçeneği ile birçok kişinin tercihi olmaktadır. Herhangi bir kronik sorunu bulunmayan Symbol, düşük yakıt tüketimi ve yeterli torku ile gayet iyi bir sürüş keyfi sunmaktadır.

2010 model Symbol 1.5 Dizel kaç beygir?​

MOTOR
Motor Hacmi | 1.5 LT
Maksimum Güç | 48
Maksimum Tork | 160
Maksimum Hız | 163
0-100 KM Hızlanma | 15 sn

09 Symbol ne kadar yakıyor?​

09 Symbol ne kadar yakıyor?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.7 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.4 lt.

Fluence hangi paketler var?​

Fluence hangi paketler var?
Makyajsız, fluence lerde en dolusu privelege makyajlı kasada ise icon en dolusu Joy donanımı en az olanı orta donanım da touch ve touch Plus olmak üzere ikiye ayrılır touch Plus da anahtarsız giriş ve çalıştırma vardır. Touch Plus ve icon da var.

Renault Symbol 2017 kaç beygir?​

2017 Renault Symbol 1.5 DCi Joy 75 HP.

Renault Symbol 2013 kaç beygir?​

Fiyatlarını kısa açıkladığımız yeni (2013) Renault Symbol’ün kapsamlı teknik özelliklerini de şimdi yayınlıyoruz. Yeni Symbol’de 1.2 lt 16V 75 HP, 0.9 lt TCe 90 HP Turbo benzinli ve 1.5 dCi 75 HP turbo dizel motor seçenekleri mevcut.

Renault Clio Symbol, genel olarak fiyat-performans açısından oldukça iyi bir araç olarak bilinmektedir. Arabanın motor performansı ve torku oldukça etkileyici bulunmaktadır. Ayrıca, hızlı ve az yakıt tüketen bir araç olduğu da belirtilmektedir. Ancak, konfor ve malzeme kalitesi gibi bazı eksi yönleri diğer B segment araçlarındaki klasik eksiklikler arasında yer almaktadır.

Renault Clio Symbol alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar şunlardır:
1. Araç ticari olarak kullanıldığı için km'sinin orijinal olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.
2. Yakıt deposu şamandırası arızalarına dikkat edilmelidir, kötü yakıt kalitesinden kaynaklanabilir.
3. Depo şamandırasındaki sensör, kötü yakıt durumunda arıza ışığını yakarak kullanıcıyı uyarabilir.

Renault Symbol'un Joy paketinde bulunan bazı özellikler şunlardır:
- Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları
- Yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu
- Lastik tamir kiti
- (ABS) Anti Blokaj Fren Sistemi
- Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
- (AFU) Acil Fren Destek Sistemi
- Yan ve perde hava yastıkları
- 4.2" TFT gösterge ekranı

Renault Symbol Touch modeli, 1.5 dCi motor ile 90 beygir gücüne sahiptir.

Renault Symbol 1.5 dCi motor seçeneği, uygun fiyatlı olması ve sorun çıkarma olasılığının düşük olması nedeniyle tercih edilebilecek bir otomobildir. Düşük yakıt tüketimi ve yeterli torku ile iyi bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

2010 model Renault Symbol 1.5 Dizel motor, 48 beygir gücüne ve 160 torka sahiptir. Maksimum hızı 163 km/s olup, 0-100 km hızlanma değeri ise 15 saniyedir.

2009 model Renault Symbol'un yakıt tüketimi şu şekildedir:
- Şehir içi tüketim: 6.5 lt/100 km
- Şehir dışı tüketim: 4.7 lt/100 km
- Karma tüketim: 5.4 lt/100 km

Renault Fluence modelinde farklı paket seçenekleri bulunmaktadır. Makyajsız Fluence'lerde en dolu versiyon Privelege iken makyajlı kasada ise Icon en dolu versiyon olarak sunulmaktadır. Ayrıca, Joy, Touch ve Touch Plus gibi donanım seçenekleri de bulunmaktadır.

Renault Symbol'un 2017 modeli, 1.5 DCi Joy versiyonu ile 75 beygir gücüne sahiptir.

2013 Renault Symbol modelinde ise 1.2 lt 16V 75 HP, 0.9 lt TCe 90 HP Turbo benzinli ve 1.5 dCi 75 HP turbo dizel olmak üzere farklı motor seçenekleri bulunmaktadır.

Geri