Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Remastered nedir oyun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Remastered nedir oyun?​

Remastered, bir şarkının yeniden düzenlenmesi ve düzenlendikten sonra piyasaya sürülmesi demektir.

Remastered film ne demek?​

“remaster i$leminden gecmi$” anlamina gelen ingilizce sifat. eskilerin günümüz teknolojisiyle tekrardan ele alınmış hali anlamını verir müzik jargonunda.
Seri kurguda “reboot” (“yeniden başlatma”) terimi, varolan bir kurgusal evrene, çalışmaya veya diziye yeni bir başlangıç yapma anlamına gelir.
Remastered kayıt ne demek?
Eski grup ve sanatçıların klasikleşmiş albümlerinin yeni basımlarının yanı sıra güncel grup ve sanatçıların yeni çıkan albümler de plak formatında basılmaya başlandı. 180 gram’lık baskılarla “remastered” olarak, yani günümüz teknolojisiyle yeniden mikslenerek plağa aktarılan bu albümlerinin ses kaliteleri oldukça iyi …
Reboot olunca ne olur?
Reboot işlemleri, telefonların yeniden başlatılma durumudur. Telefonlarda yer alan sistemin yeniden başlatılması, reboot işlemidir. Reboto işlemi, telefonların kapanarak sıfırdan yeni olarak açılmasını ifade ediyor. Telefonlarda yeniden başlat işlemi yapılarak, reboot yapılabilir.

Android Recovery nasıl yapılır?​

Android Recovery Mode’a nasıl girilir?
- Adım #1: Android cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #2: Güç ve Ses Açma düğmelerine aynı anda basın.
- Adım #3: Bir süre basılı tutun.
- Adım #4: Marka logosunu gördüğünüz zaman basmayı bırakın.

Valorant yeniden kurma ne?​

Karşılaşmayı yeniden kurma: Karşılaşma 4v5 olarak (veya daha dengesiz bir şekilde) başladığında oyunculara artık mevcut oyunu sonlandırıp yeni oyun için sıraya girme şansı sunuluyor. ya da /remake yazılarak yeniden kurma gerçekleştirilebilir.
Arkadaşlar Valorant’ta sur vermek çok kolay yapmanız gereken sadece sohbet kısmına gelip /teslim yazmak ve bir sonraki eli bekliyorsunuz. Oylama bir sonraki el karşınıza gelmektedir.

Geri