AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rehberimi nasil Kurtaririm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Rehberimi nasil Kurtaririm?​

İster bilgisayar, ister cep telefonundan Google hesabına girerek, rehberinize ait kişileri görebilir ve tekrar geri yükleyebilirsiniz. Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberi seçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geri yükle deyin.

Rehberim silindi nasıl geri alabilirim?​

Silinen kişileri kurtarma
- Google Kişiler’e gidin.
- Sol tarafta, aşağı kaydırın.
- Çöp Kutusu’nu tıklayın.
- Bir seçenek belirleyin. Tek bir kişi: Kişi adının yanındaki kutuyu işaretleyin. Birden fazla kişi: Kurtarmak istediğiniz tüm kişilerin yanındaki kutuları işaretleyin.
- En üstteki Kurtar’ı tıklayın.
Xiaomi silinen numaralar nasıl geri gelir?
- Adım. Android Veri Kurtarma’yı İndirin ve Kurun.
- Adım 2. Xiaomi Telefonda USB Hata Ayıklamayı Açın.
- Adım 3. Veri Türünü Seçin ve Taramaya Başlayın.
- Adım 4. Xiaomi Telefonundan Verileri Önizleyin ve Kurtarın.

Rehber silinirse ne olur?​

Büyük olasılıkla Android cihazınız Google hesabınızla senkronize edilmiştir. Eğer durum buysa, silinen rehberi geri getirme işlemi için bir umut var demektir. Google hesabı, kişilerinizi yedekleme özelliğine sahiptir ve ‘Değişiklikleri geri al’ seçeneği sayesinde tüm kişilerinizi geri alabilirsiniz.

Mi Cloud a nasıl girilir?​

1 – ) Mi hesabınızı başarıyla oluşturduysanız, i.mi.com adresinizi ziyaret ederek Mi Cloud’a ulaşabilirsiniz. 2 – ) Ana sayfada yer alan ” Mi Hesabı ile oturum aç ” seçeneğine tıkladıktan sonra biraz önce oluşturduğunuz Mi hesabı ile oturum açmanız yeterli. Artık, bu servisi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kişiler disa aktar ne demek?
Bilgisayarınızı kullanarak kişileri başka bir e-posta hesabına aktarabilirsiniz. Telefonunuzda veya SIM kartınızda kayıtlı kişileri yedekleyebilirsiniz. Telefonunuzu kaybederseniz veya yeni bir telefona geçmeniz gerekirse, yedeklediğiniz bu kişileri tekrar yeni telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Geri