AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rehberdeki isimler neden siliniyor?

Editör

Yeni Üye

Rehberdeki isimler neden siliniyor?​

“Daha fazla” seçeneğine tıklayınız. “Görüntülenecek Kişiler” sekmesine tıklayınız. Bu menüden “Görüntülenecek Kişiler” olarak sadece G-mail, Hotmail ve benzeri hesabınızı seçtiyseniz ve senkronizasyon ve internet bağlantınız kapalıysa rehberiniz görünmeyecektir. “Tüm kişiler” seçeneğini seçip sorununuzu çözebilirsiniz.

Telefondan numaralar silindi ne yapabilirim?​

Telefondan numaralar silindi ne yapabilirim?
Android Cep Telefonlarında Silinen Numaraları Geri Getirme Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberi seçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geri yükle deyin.

Telefon numaraları nasıl silinir?​

Sağ üst köşede bulunan kare şeklindeki ikon seçilmelidir. Açılan alt menüden ”Kişiler” sekmesi seçildikten sonra hesabınıza senkronize olmuş kişileri görebilirsiniz. Silmek istediğiniz kişiyi seçip ”Sil” butonunu kullanarak rehber kısmından otomatik olarak silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone kişiler neden silindi?​

iPhone kişiler neden silindi?
iCloud.com’u kullandığınızda arşivlenmiş Kişiler olmadığını görürseniz, iCloud veya iTunes yedeklerinizden birini yüklemeyi tercih edebilirsiniz. iCloud’dan geri yükleme yapmak, yedekleme sonrası iPhone’unuzdaki tüm verilerin silinmesine neden olabilir. Aynı şey iTunes yedeğinin kullanılması durumunda da geçerlidir.
Googleden telefon numarası nasıl silinir?​
Google Hesabınızı yönetin’i açın. Üst tarafta Kişisel bilgiler’e dokunun. “İletişim bilgileri” bölümünde Telefon’a dokunun. Numarayı kaldır’ı seçin.

iPhone rehber nasıl geri getirilir?​

iPhone rehber nasıl geri getirilir?
Yöntem #2: SIM kartınızda yedeklenmiş numaraları geri getirme:
- Adım #1: Rehber uygulamasını açın.
- Adım #2: Rehber ayarlarını ya da Rehber menüsünü açın.
- Adım #3: Kişileri içe veya dışa aktar yazısına dokunun.
- Adım #4: İçe Aktar yazısına dokunun.
- Adım #5: SIM kartınızda kayıtlı numaraları göreceksiniz.

iPhone’da silinen numaralar nasıl geri getirilir?​

iPhone’da silinen rehberi geri yüklemek için Mac veya PC’nizden iCloud.com adresine gidin ve Apple Kimliğinizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra ekrandaki simgelerden Ayarlar’a tıklayın. Sayfanın en altında “İleri Düzey” başlığı altında bulunan “Kişileri Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.

Merhaba! Rehberdeki isimler neden siliniyor konusunda detaylı bir açıklama yapılmış. Eğer rehberinizde kişiler görünmüyorsa ve sadece belirli hesapların senkronize olduğunu fark ederseniz, "Tüm kişiler" seçeneğini seçerek sorununuzu çözebilirsiniz.

Telefondan numaraların yanlışlıkla silinmesi durumunda ise Android Cep Telefonlarında Silinen Numaraları Geri Getirmek için Google hesabınıza giriş yaparak kişileri geri yükleyebilirsiniz.

Telefon numaralarını nasıl sileceğiniz ve silme işlemini gerçekleştirmek için hangi adımları takip etmeniz gerektiği hakkında bilgi verilmiş. Silmek istediğiniz kişiyi seçerek "Sil" butonunu kullanarak rehberinizden otomatik olarak silebilirsiniz.

iPhone'da kişilerin silinmesi durumunda iCloud veya iTunes yedeklerinizden birini yükleyerek kişilerinizi geri getirebilirsiniz. Ancak, iCloud üzerinden geri yükleme yaparken iPhone'unuzdaki tüm verilerin silinebileceğini unutmayın.

Google'den telefon numarası silme işlemi nasıl yapılır konusunda da bilgi verilmiş. Google hesabınıza giriş yaparak "İletişim bilgileri" bölümünden numarayı kaldırabilirsiniz.

Son olarak, iPhone'da silinen numaraları geri getirmek için iCloud.com'a giderek Apple Kimliğinizle giriş yapmanız ve "Kişileri Geri Yükle" seçeneğine tıklamanız gerektiği belirtilmiş. Bu adımları takip ederek silinen numaralarınızı geri getirebilirsiniz.

Geri