Rehber ogretmen kac yillik?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.120
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38

Rehber öğretmen kaç yıllık?​

Rehber öğretmen olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır.

PDR öğretmenleri ne kadar maaş alır?​

2022 Rehber Öğretmen (Psikolojik Danışman) Maaşları Rehber Öğretmen (Psikolojik Danışman) maaşı ortalama aylık 8689 _TL’dir. En düşük Rehber Öğretmen (Psikolojik Danışman) maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 13125 _TL’dir.
Devlet memuru aile danışmanlığı yapabilir mi?
(2) Merkezler, ihtiyaç durumuna göre zorunlu personele ek olarak sağlık, hukuk ve benzeri konularda danışmanlık hizmetlerini yürütecek personel çalıştırabilir veya bu konularda hizmet satın alabilirler. (3) İl müdürlüğünce onaylanan aile danışmanı dışında, herhangi bir kişi aile danışmanı olarak çalıştırılamaz.

Aile danışmanı hangi kurumlarda çalışır?​

Aile danışmanı çalışma alanları şu şekilde sıralanabilir:

Rehber öğretmen olmak için kaç puan gerekir?​

PDR sıralama ve PDR taban puanları ile ilgili tablo sütunları aşağıdaki gibidir. Rehberlik – Psikolojik Danışmanlık Bölümü 2021 taban puanları en düşük 298,60853, en yüksek 446,89527’dir.
Rehber öğretmenliği olmak için eşit ağırlık mı?
Rehber öğretmenliği eşit ağırlık puan türünden öğrenci kabul etmektedir. Eşit ağırlık puan türünden tercih yaparak rehber öğretmenliği bölümünden mezun olabilir ve rehber öğretmeni olabilirsiniz.

Aile Danışmanlığı kaç seans sürer?​

Aile terapisi kaç seans sürer? 5-10 seans arası, kişinin getirmiş olduğu probleme göre değişkenlik gösteren bu süreç kısalıp-uzayabilmektedir. Bu tamamen kişilerin seansa devam etmesine, seansa uyum sağlamasına, verilen ev ödevlerinin yapılmasına bağlıdır. Ortalama 50 dakika uygulanır.

PDR devlette ne kadar maaş alır?​

Kariyerinde Maaşlar
Rehber öğretmen hangi komisyonlarda görev alır?
MADDE 12 – (1) İl millî eğitim müdürlüklerinde, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin il düzeyinde planlanması ve kurumlar arası iş birliğinin sağlanması amacıyla rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri il yürütme komisyonu oluşturulur.
 
Geri
Üst