- Konu Yazar
Reelse nasıl müzik eklenir?
Reels videolarına müzik ve efekt ekleme Videonun üzerine müzik eklerseniz videonun sesi duyulmayacaktır. Müzik eklemek için soldaki Ses simgesine dokunun. Burası tıpkı Hikayeler’deki gibi çalışır, aynı şekilde müzik ekleyebilirsiniz.TikTok müzikli video nasıl yapılır?
Yeni Videolara TikTok Sesleri ve Müzikleri Ekleme- Adım: Çekime başlamak için “+” simgesine dokunun.
- Adım: Ekranınızın üst kısmındaki “Sesler” i seçin.
- Adım: Ses kitaplığına göz atın, ardından sese dokunun ve seçin.
- Adım: Videonuzu kaydedin ve seçtiğiniz ses siz video çekerken çalacaktır.
VideoShow da müzik nasıl eklenir?
VideoShow Video Düzenleyiciyi Kullanma Uygulama her açıldığında, ‘Videoyu düzenle’ kutucuğuna tıklayın, arka plan sesi eklemek için bir video seçin ve ardından alttaki ‘İleri düğmesine tıklayın. Video düzenleyici ekranında, alttaki ‘Ses’ sekmesine dokunun ve Müzik’i seçin.
Instagram müzikli Reels nasıl yapılır?
Öncelikle reels videosu hazırlamak için telefonunuzdan Instagram mobil uygulamasına giriş yapın. Ardından açılan Instagram ana sayfasında Instagram yazısının sağında bulunan artı sembolü veya fotoğraf sembolüne tıklayın. Açılan bölümde aşağıda bulunan canlı, hikaye ve reels seçeneklerinden reels olana tıklayın.
Tiktokta video Seslendirme nasıl yapılır?
Tiktok’un Seslendirme Özelliğini Kullanma- Uygulamaya giriş yapılması
- Ekranın alt kısmında mevcut olan kayıt butonu kullanılarak videonun çekimi.
- Kayıt edilmesi için kırmızı tik işaretine basılması
- Seslendirme işlemlerinin yapılması
- Kayıt simgesi kullanılarak ses ekleme yapılması
- Orijinal sesi koru simgesinin onaylanması
Tiktok ta ses saniyesi nasıl ayarlanır?
Videonun üst kısmında yer alan müzik notası bulunmalı ve makas ikonuna dokunulmalıdır. Bu ikon sağ tarafa doğru sürüklendiği zaman 15 saniyelik bir ses kısmını anında kırpmaktadır.Videolara müzik ekleme nasıl yapılıyor?
Videonuza ses parçası ekleme
- YouTube Studio’da oturum açın.
- Soldaki menüden İçerik’i seçin.
- Düzenlemek istediğiniz videoyu tıklayın.
- Sol kısımdaki menüden Düzenleyici’yi tıklayın.
- Ses’i.
- Beğendiğiniz bir şarkı bulduğunuzda EKLE’yi tıklayın.
- İşiniz bittiğinde KAYDET’i tıklayın.