- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Redmi Note 8 Remi kac?
Snapdragon 665 8 çekirdek işlemci, 4 kamera (48mp ana kamera, 8 mp geniş açı, 2 mp derinlik sensörü ve 2 mp makro), 4 gb ram 64 gb hafıza ile bu fiyata bundan iyisi şamda kayısı dedirtir.Redmi Note 8 Snapdragon kaç?
Redmi Note 8, Snapdragon 665 işlemcisinin yanı sıra 4.000 mAh’lik bir batarya ve 18 W hızlı şarj desteğiyle geldi. Bunun yanı sıra dörtlü kamera sistemindeki ana kameranın 48 MP’lik Samsung ISOCELL GM2 sensörünü kullandığı belirtildi.Note 8 Pro Snapdragon kaç?
Xiaomi Redmi Note 8 Pro’da, Android 9 işletim sistemi yer alıyor, ancak arabirim olarak yine Xiaomi’nin MIUI 10 yazılımı kullanılıyor.
Not 8 nasıl bir telefon?
Bu telefon tartışmasız piyasanın lideri diyebilirim. Bir note sempatizanı olarak note 8 ile birlikte Samsung’un sınırları zorladığını söyleyebilirim. Tarafsız olarak artı ve eksilerine gelince artıları; 8 çekirdekli güçlü işlemci oldukça hızlı ve ısınma konusunda hiç sıkıntı yok.Redmi Note 8 iyi mi?
Xiaomi redmi note 8 şu saniye piyasada fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan birisi bence.Eski Samsung Teknik servis ve Eski Samsung mağaza çalışanı olarak şunu söylemeliyim ki ürün fiyatının hakkını fazlası ile veriyor. Bana göre kamera olarak a70’in kamerasından daha doğal renkler veriyor. Bunu bizzat denedim.Redmi 8 özellikleri nelerdir?
Xiaomi Redmi 8 (64 GB) Temel Özellikleri
Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı. Artırılmış dayanıklılık için, cihaz IP52 sıçramaya karşı korumalı teknolojisini de kullanarak, yağmura ve tere karşı etkili koruma sağlıyor.
Gücünü 2.05 GHz’e kadar hızla çalışan 8 çekirdekli Helio G90T işlemciden alan telefonda, ayrıca sıvı soğutma sistemi bulunuyor. LPDDR4X tabanlı 6 GB RAM ile gelen Redmi Note 8 Pro modelinde 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuluyor.
Note 8 Pro 8gb RAM var mı?
Bu sayede her an profesyonel bir kullanım Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile sizleri bekliyor. Üründe 8 GB RAM kapasitesi bulunuyor. Bu kapasite sayesinde birçok oyunu ve çeşitli uygulamaları arka planda çalıştırabilirsiniz.
Redmi Note 8 iyi bir telefon mu?
Xiaomi redmi note 8 şu saniye piyasada fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan birisi bence.Eski Samsung Teknik servis ve Eski Samsung mağaza çalışanı olarak şunu söylemeliyim ki ürün fiyatının hakkını fazlası ile veriyor. Bana göre kamera olarak a70’in kamerasından daha doğal renkler veriyor.Note 8 alınır mı?
Alınır ben 4 aydır kullanıyorum en ufak bir problemi yok. Kullanmadan kötüleyen arkadaşlara da aldanmayın. Oyun performansı olarak üst düzey denilemez ama kamera ve günlük kullanımda beni gerçekten tatmin etti. Sizin telefondaki önceliğiniz oyun değilse memnun kalacağınıza inanıyorum.Redmi 8 nasıl bir telefon?
Cep telefonunun diğer ekran özellikleri arasında çizilmeye dirençli cam, Multi-Touch ve çerçevesiz tasarım yer alır. Redmi 8 renk seçeneklerinde kırmızı, siyah, mavi ve yeşil renkleri bulunur. Tüm bu özellikleri ile tüketicilerin ilgi odağı olan Xiaomi Redmi 8 fiyat bakımından da oldukça ideal bir seçenektir.
Redmi Not 8 mi iyi not 9 mu?
Karşılaştırma Yorumları Batuhan Yazılım ve donanım çok önemli redmi 9 daha önde fakat note 8 çok dayanıklı tel redmi 9 da mediatek var dandik fakat note 8 pro da G serisi var bundada yani mediatek bu sefer iyi yapmış bence redmi 9 tercih edilir. Emir Baran Oral 3gb ram 32 gb rom olmasına rağmen antutuda redmi 9 yendi.Redmi Note 8 su geçirmez özelliği var mı?
Redmi Note 8 suya düştü ne yapmalıyım?Akıllı Telefonunuz Suya Düşerse Yapmanız Gerekenler!
- Telefonunuza kablo (kulaklık, USB Kablosu vb.) takılıysa hemen çıkarın.
- Telefonunuzu kuru bir bez ile silin. Kurutma makinesi ile kesinlikle kurutmaya çalışmayın.
- Telefonunuzu baş aşağı tutun ve sallayın.
- Telefonunuz kapalı değilse kapalı konuma getirin.