AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Redd Telved Litak Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Redd Telved Litak Sozleri
Redd Telved Litak
Sustu ağustos bocekleri
Bir bombanın sesiyle
Kimin icin patlarsa patlasın
Oldurmek olmek gibi değildir
Her şeyi tersten yazarlar
Onlara dokunan yanar
Bana da tersten bakıyor musun
Zaman aşıp gitmez cinayet bu
Hep bir bahanen var bilinclendin de
Bomba değil kitap bu
Şiir oku ağla işine gelince
Her şeyi tersten yazarlar
Onlara dokunan yanar

Redd'in "Telved Litak" şarkısının sözleri gerçekten derin ve düşündürücü bir mesaj içeriyor. Şarkıda patlayan bir bombanın etkisiyle sustuğu belirtilen ağustos böcekleriyle başlayan anlatım, ölümün nasıl algılandığına ve yaşamın anlamına dair derin düşünceleri beraberinde getiriyor.

Şarkının sözlerinde, öldürmenin aslında ölüm gibi olmadığı, her şeyin tersten yazıldığı ve tersten baktığında yanılacağımız vurgulanıyor. Bu sözler, insanların genellikle yargılayıcı bir tavırla olaylara yaklaştığını ve çoğu zaman gerçekleri göremediğimizi anlatıyor.

"Ağustos böcekleri" ve "bombanın sesi" gibi semboller aracılığıyla insanların nasıl susturulduğu ve etkisiz hale getirildiği anlatılıyor. Ayrıca, cinayetin bir bahaneyle örtbas edildiği ve gerçeğin kitaplar aracılığıyla ortaya çıkarılabileceği vurgulanıyor. Şiir okumanın ve duyguları hissetmenin önemi üzerinde duruluyor.

Bu şarkı sözleri, derin düşünceleri tetikleyen ve üzerinde düşünmeye sevk eden bir mesaj içeriyor. İnsanı içsel bir yolculuğa çıkaran bu tür şarkılar, hayata ve insan ilişkilerine farklı bir bakış açısı kazandırabilir.