AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Redd Hayat Kacık Bir Uykudur sozleri

haberci

Yeni Üye
Redd Hayat Kacık Bir Uykudur
Redd Hayat Kacık Bir Uykudur Şarkısı Sozleri
Mazgallara akıtıyor pisliğini
Titrek ışıkların rengindeyken gece
Bir yaratığa cevirmiş dolunay golgemi
Aslında ıslak bir kopektim ben sadece
Kimse sevmez
Uykum kacar
Ustumu orten annem değil
Uzgunum başkan ben olamam elci
Teslim olmuşlar korkudan karanlığa
Uyur gezer derler bana inanmam ruyalara
Bir varmış bir yokmuş duştu butun başlar
Benden hic bahsetmez ki o masallar
Kimse sevmez
Uykum kacar
Ustumu orten annem değil
Uzgunum başkan ben olamam elci

Redd'in "Hayat Kacık Bir Uykudur" şarkısının sözleri derin ve yürek burkan bir içeriğe sahip. Şarkı, yalnızlık, yabancılaşma ve karanlık duyguları üzerine dokunaklı bir hikaye anlatıyor. Şarkının her dizesi özlem, acı ve umutsuzluk gibi duyguları işlemekte.

Mazgallara akıtıyor pisliğini
Bu dizede, şarkının ana teması olan yalnızlık ve karanlık bir atmosfer betimleniyor. Kişinin içinde bulunduğu çaresizlik ve kirli duyguları dışa vurması anlatılıyor.

Titrek ışıkların rengindeyken gece
Gecenin karanlığı ve etrafı saran titrek ışıkların yarattığı belirsizlik ve belki de umutsuzluk hissi vurgulanıyor.

Bir yaratığa cevirmiş dolunay golgemi
Bu dizede, kişinin içindeki karanlık duyguları yansıtan dolunayın, onun gölgesini bir yaratığa çevirdiği gibi bir imge sunuluyor.

Aslında ıslak bir kopektim ben sadece
Bu dizeyle, kişinin kırılganlığını ve yalnızlığını ifade etmeye çalışıyor. "Islak bir köpek" olmak, zayıflığı ve korumasızlığı temsil edebilir.

Uyur gezer derler bana inanmam ruyalara
Bu dizede, kişinin içsel zorluklarına rağmen ayakta kalmaya çalıştığı ve kendini bir şekilde savunduğu anlatılıyor. "Uyurgezer" olmak, gerçeklikle bağlantısını yitirmiş hissetme durumunu ifade edebilir.

Şarkının genelinde, kişinin içinde bulunduğu yalnızlık, karanlık ve umutsuzluk duyguları üzerinde durularak, acı dolu bir hikaye anlatılıyor. Bu sözler, dinleyiciye derin bir duygu yelpazesi sunmakta ve dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarmaktadır.